Hjem » Arkiv » Ny sesong av 71° Nord!

Ny sesong av 71° Nord!

Endelig er det klart for en ny sesong av 71° Nord på TV. Gjennom høsten skal vi følge deltakerne på veien mot å bli Norges tøffeste kjendis. Med La Sportiva-sko og Bridgedale-sokker på føttene skal deltakerne jobbe seg gjennom noe av det tøffeste og flotteste landskapet Norge har å by på. Følg kjendisene mandag og søndag kl. 20.30 på TV Norge, eller på Discovery+. Mens du venter på neste episode kan du lese her om hvilke modeller vi har utstyrt deltakerne med.

Aequilibrium ST GTX

Aequilibrium ST GTX® er en lett, teknisk fjellstøvel – perfekt for via ferrata, fotturer, å krysse isbreer og turer i variert terreng. Den spesielle tungen og den myke snømansjetten øverst på skaftet sørger for maks komfort under hele turen.

Overdelen er bygget opp med et slitesterkt, vannavstøtende HoneyComb Guard™ materiale, med forsterkninger og TPU-filmbeskyttelse for mest mulig slitestyrke og lavest mulig vekt. Overdelen kommer også med en liten mansjett øverst på skaftet for å holde snø og annen skitt og lort fra å komme ned i støvelen.

Aequilibrium ST GTX®s spesielle sålepakken sørger for en perfekt balanse mellom slitestyrke og lav vekt. Sålen er bygget opp med Rubber Guard™ som utgjør undersålen på skoen, og som ligger som et skall rundt PU-skummaterialet som sørger for at dempingen i skoen går helt ut i knastene. Dette gir demping på et helt nytt nivå, samtidig som knastene blir mer bevegelige og har enda bedre grep på underlaget.

Den spesielle undersålen gjør også at Aequilibrium ST GTX® har eksepsjonelle gåegenskaper, takket være den spesielle Double Heel ™-konstruksjonen i undersålen. Med store knaster bak vil skoen rulle smidig i tråkket, og gi en økt bremseeffekt på vei ned.

Støvelens passform er ergonomisk og gjør at skoen ligger naturlig rundt foten, og er avrundet i kantene på innsiden. Dette fjerner alle luftlommer, som igjen sørger for økt komfort. Den kommer også med TPU-skall i front og i helpartiet, som sørger for ekstra beskyttelse i ulendt terreng.

Aequilibrium ST GTX® kommer med Vibram® Rubber-undersåle med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

TX4 GTX

TX 4 GTX er en vanntett sko laget for tekniske anmarsjer, via ferrata og turer på fjellet og i skog og mark. Hver eneste detalj er møysommelig studert for å sørge for at skoen har maks grep, komfort og beskyttelse på anmarsjer og på turen hele veien til veggen.

TX 4 GTX kommer med overdel i robust, semsket skinn med PU-Tech Lite™ randforsterkning og tåbeskyttelse. Gore-Tex® Extended Comfort sørger for at skoen er helt vanntett, samtidig som den har god ventilasjon. Den kommer med asymmetrisk lissesystem der lissesystemet går rundt hele skoen, slik at skoen sitter perfekt på foten.

Mellomsålen er bygget opp med injisert EVA med STB-stabiliseringskiler på siden. Den kommer med Ortholite® Hybrid Approach 4 mm innersåle, i delvis resirkulerte materialer, og med Vibram® MegaGrip-undersåle, for perfekt grep på underlaget og god beskyttelse i skarpt og ujevnt terreng.

Ultra Raptor II GTX

Ultra Raptor II GTX har blitt det naturlige skovalget for mange. Dette taket være skoens komfortabel passform, vanntetthet, demping, stabilitet og grep på underlaget.

Denne nye utgaven tar med seg alle de egenskapene som turgåere over hele landet har lært seg å sette pris på. I tillegg til disse egenskapene kommer den nye utgaven med en ny, og enda mer slitesterk overdel, to lissehull øverst for mer justeringsmuligheter, og ny og forbedret stabiliseringshel. Den nye utgaven går helt opp til størrelse 49,5 til herre, og kommer også i en Wide Fit-utgave for de som ønsker litt mer plass fremme i tåboksen.

Ultra Raptor II GTX kommer med La Sportivas mykeste gummiblanding i undersålen (FriXion® White), og den kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget. Den ikoniske Mud Guard-en rundt skoen er selvsagt fortsatt med, og det samme gjelder den kjente Toe Bumper-en i front. Ultra Raptor II kommer også med helt nye ventilasjonssluser på siden for enda bedre ventilasjon. Den kommer med injisert EVA mellomsåle, og en overdel i slitesterk mesh med mikrofiberforsterkning. Den nye utgaven kommer med lisser i 100 % resirkulerte materialer, og Ortholite Hybrid Mountain Hiking innersåle, laget i delvis resirkulerte materialer.

Helios SR

Helios SR er en lett, minimalistisk sko laget for sky races og vertikal løping. Hver eneste detalj er møysommelig valgt ut for å holde vekten på et minimum uten at det går på bekostning av struktur og beskyttelse.

Strukturen i overdelen er sørget for med bruk av en lett og solid ramme, med myk, ventilert og komfortabel EVA-netting, i kombinasjon med ventilert mesh. Den kommer med en integrert gamasje og mikrofiberforsterkning på utsiden. Utviklet med fokus på fleksibilitet, sørger overdelen for god fleksibilitet og legger til rette for naturlig bevegelse i foten uten å begrense flekssonen i front. Helios SR kommer også med små refleksdetaljer bak på helen, for tryggere løping når det begynner å bli mørkere ute.

Mellomsålen består av injisert EVA med Morpho Dynamic teknologi – et «bølgesystem» som sørger svært god demping, enestående kontakt med underlaget, og lavest mulig vekt. Den tynne Endurance Platform-en sørger for god beskyttelse mot underlaget.

Helios SR er utstyrt med La Sportiva FriXion® Red-undersåle som kombinerer La Sportivas mykeste gummiblanding i front, med en litt stivere og slitesterk gummiblanding bak, for økt slitestyrke. Morpho Dynamic-systemet reduserer området med gummi på undersåle, som er med på holde vekten nede og gir bedre følelse av underlaget.

Finale

Finale er en svært komfortable klatresko, noe som gjør den perfekt for lengre ruter. Den nye utgaven er utviklet med fokus på miljø og bærekraft. Den kommer med en overdel i skinn helt uten metaller, resirkulerte lisser og med en såle som legger alt til rette for enda enklere resåling, noe som vil gi skoen lengre levetid.

Finale er utstyrt med Vibram® XS-Edge-undersåle som gir skoen ypperlig grep og slitestyrke. Det nye heldesignet sørger for økt komfort og beskyttelse av helen. Finale passer perfekt til bruk på klatresenter, multi-pitch-ruter og for nye klatrere som ser etter en komfortabel og pålitelig klatresko.

Hike Midweight

Hike Midweight er en mellomtykk tursokk for helårsbruk – designet for å sørge for at du holder deg tørr, varm og komfortabel gjennom hele turen, uansett tid på året. Sokken kommer med god demping, og er strikket på en spesiell måte som gjør at man unngår folder under tungen på skoen. Som alle Bridgedales sokker kommer Hike Midweight med flat tåsøm, slik at man unngår irritasjon og ubehag fremme i tåboksen.

Hike Midweight kommer med Bridgedale Fusion Technology, der merinoull spinnes sammen med andre syntetiske materialer. Dette sørger for enestående slitestyrke, fukttransport og komfort, i tillegg til de andre tekniske egenskapene du finner i Bridgedales sokker.

Ski Nordic Race

Ski Nordic Race er en svært lett og komfortabel ski og aktivitetssokk. Sokken kommer med god ventilasjon og demping på strategiske steder under helen og under tåballene. I tillegg kommer den med flat tåsøm, slik at man unngår irritasjon og ubehag fremme i tåboksen, og Y-Heel konstruksjon som sørger for at man unngår folder bak på helen, som kan gi ubehag og gnagsår.

Ski Nordic Race kommer med Bridgedale Fusion Technology, der merinoull spinnes sammen med andre syntetiske materialer. Dette sørger for enestående slitestyrke, fukttransport og komfort, i tillegg til de andre tekniske egenskapene du finner i Bridgedales sokker.

Explorer Heavyweight

Explorer Heavyweight er Bridgedales varmeste sokk. Den er isolerende og kommer med god demping, noe som gjør den perfekt til alt fra jakt til ekspedisjoner i kaldere klima. Den oppleves som svært komfortabel, og er også et ypperlig valg for de som ønsker en ekstra varm tursokk på foten. Explorer Heavyweight er strikket på en spesiell måte som gjør at man unngår folder under tungen på skoen, og kommer med Bridgedales Y-Heel-konstruksjon rundt helen, for å unngå folder og dermed gnagsår.

Explorer Heavyweight kommer med Bridgedale Fusion Technology, der merinoull spinnes sammen med andre syntetiske materialer. Dette sørger for enestående slitestyrke, fukttransport og komfort, i tillegg til de andre tekniske egenskapene du finner i Bridgedales sokker.

Thermal Liner

Thermal Liner er en tynn baselayer undersokk for ekstra isolasjon og beskyttelse rundt foten. Den sørger for bedre fuktransport, bedre varmeregulering og gjør at friksjon fra yttersokken skjer sokk-mot-sokk og ikke sokk-mot-hud, noe som motvirker gnagsår. Thermal Liner er også en ypperlig hverdagssokk for de som foretrekker en tynn, syntetisk sokk på foten.

Ski Lightweight

Ski Ligtweight er en tynn skistrømpe for alpinister som foretrekker en litt tynnere strømpe i støvlene, og for topptur/randonnée. Den er svært ventilert og kommer med mikrodemping under foten og rundt leggen, for økt komfort. Den kommer med flat tåsøm, slik at man unngår irritasjon og ubehag fremme i tåboksen, og Y-Heel konstruksjon som sørger for at man unngår folder bak på helen, som kan gi ubehag og gnagsår.

Ski Lightweight kommer med Bridgedale Fusion Technology, der merinoull spinnes sammen med andre syntetiske materialer. Dette sørger for enestående slitestyrke, fukttransport og komfort, i tillegg til de andre tekniske egenskapene du finner i Bridgedales sokker.

Handlekurv