Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountain Running » Helios SR W’s

Helios SR W’s

En lett, minimalistisk sko laget for sky races og vertikal løping.

Helios SR er en lett, minimalistisk sko laget for sky races og vertikal løping. Hver eneste detalj er møysommelig valgt ut for å holde vekten på et minimum uten at det går på bekostning av struktur og beskyttelse.

Helios SR takes minimalism to the racetracks

Strukturen i overdelen er sørget for med bruk av en lett og solid ramme, med myk, ventilert og komfortabel EVA-netting, i kombinasjon med ventilert mesh. Den kommer med en integrert gamasje og mikrofiberforsterkning på utsiden. Utviklet med fokus på fleksibilitet, sørger overdelen for god fleksibilitet og legger til rette for naturlig bevegelse i foten uten å begrense flekssonen i front. Helios SR kommer også med små refleksdetaljer bak på helen, for tryggere løping når det begynner å bli mørkere ute.

Mellomsålen består av injisert EVA med Morpho Dynamic teknologi – et «bølgesystem» som sørger svært god demping, enestående kontakt med underlaget, og lavest mulig vekt. Den tynne Endurance Platform-en sørger for god beskyttelse mot underlaget.

Helios SR er utstyrt med La Sportiva FriXion® Red-undersåle som kombinerer La Sportivas mykeste gummiblanding i front, med en litt stivere og slitesterk gummiblanding bak, for økt slitestyrke. Morpho Dynamic-systemet reduserer området med gummi på undersåle, som er med på holde vekten nede og gir bedre følelse av underlaget.

                   


Teknisk info:
Vekt: 190 g
Drop: 2 mm
Hel: 22 mm
Forfot: 20 mm
Knasthøyde: 2,5 mm
Lining: Non Slip mesh
Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Running® Ergonomic 4 mm
Mellomsåle: Injisert EVA
Undersåle: FriXion® Red
Størrelser: 36 – 43 (inkl. halvnr.)

  Sustainability:
+ 100% recycled laces
+ Ortholite® Hybrid Mountain Running Ergonomic 4 mm
Handlekurv