Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountaineering » Aequilibrium ST GTX W’s

Aequilibrium ST GTX W’s

En lett, teknisk fjellstøvel – perfekt for via ferrata, fotturer, å krysse isbreer og turer i variert terreng.

Aequilibrium ST GTX® er en lett, teknisk fjellstøvel – perfekt for via ferrata, fotturer, å krysse isbreer og turer i variert terreng. Den spesielle tungen og den myke snømansjetten øverst på skaftet sørger for maks komfort under hele turen.

Mountaineering in perfect harmony

Overdelen er bygget opp med et slitesterkt, vannavstøtende HoneyComb Guard™ materiale, med forsterkninger og TPU-filmbeskyttelse for mest mulig slitestyrke og lavest mulig vekt. Overdelen kommer også med en liten mansjett øverst på skaftet for å holde snø og annen skitt og lort fra å komme ned i støvelen.

Aequilibrium ST GTX®s spesielle sålepakken sørger for en perfekt balanse mellom slitestyrke og lav vekt. Sålen er bygget opp med Rubber Guard™ som utgjør undersålen på skoen, og som ligger som et skall rundt PU-skummaterialet som sørger for at dempingen i skoen går helt ut i knastene. Dette gir demping på et helt nytt nivå, samtidig som knastene blir mer bevegelige og har enda bedre grep på underlaget.

Den spesielle undersålen gjør også at Aequilibrium ST GTX® har eksepsjonelle gåegenskaper, takket være den spesielle Double Heel ™-konstruksjonen i undersålen. Med store knaster bak vil skoen rulle smidig i tråkket, og gi en økt bremseeffekt på vei ned.

Støvelens passform er ergonomisk og gjør at skoen ligger naturlig rundt foten, og er avrundet i kantene på innsiden. Dette fjerner alle luftlommer, som igjen sørger for økt komfort. Den kommer også med TPU-skall i front og i helpartiet, som sørger for ekstra beskyttelse i ulendt terreng.

Aequilibrium ST GTX® kommer med Vibram® Rubber-undersåle med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

                    


Teknisk info:
Vekt: 515 g
Overdel: Water-repellent, high-grip Nylon 6.6 with abrasion-resistant HoneyComb Guard
Lining: Gore-Tex® Performance Comfort
Innersåle: Fiberglass-strengthened nylon
Mellomsåle: None
Undersåle: Vibram® Rubber and PU foam inner lining
Stegjern: Step in bak/Semi-Automatic
Størrelser: 36 – 42 (inkl. halvnr.)

  Sustainability:
+ 100% recycled lace

Handlekurv