Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountain Hiking » Ultra Raptor II GTX

Ultra Raptor II GTX

Lav tursko med Gore-Tex og svært godt grep.

Ultra Raptor II GTX har blitt det naturlige skovalget for mange. Dette taket være skoens komfortabel passform, vanntetthet, demping, stabilitet og grep på underlaget.

Raptorize yourself, again.

Denne nye utgaven tar med seg alle de egenskapene som turgåere over hele landet har lært seg å sette pris på. I tillegg til disse egenskapene kommer den nye utgaven med en ny, og enda mer slitesterk overdel, to lissehull øverst for mer justeringsmuligheter, og ny og forbedret stabiliseringshel. Den nye utgaven går helt opp til størrelse 49,5 til herre, og kommer også i en Wide Fit-utgave for de som ønsker litt mer plass fremme i tåboksen.

Ultra Raptor II GTX kommer med La Sportivas mykeste gummiblanding i undersålen (FriXion® White), og den kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget. Den ikoniske Mud Guard-en rundt skoen er selvsagt fortsatt med, og det samme gjelder den kjente Toe Bumper-en i front. Ultra Raptor II kommer også med helt nye ventilasjonssluser på siden for enda bedre ventilasjon. Den kommer med injisert EVA mellomsåle, og en overdel i slitesterk mesh med mikrofiberforsterkning. Den nye utgaven kommer med lisser i 100 % resirkulerte materialer, og Ortholite Hybrid Mountain Hiking innersåle, laget i delvis resirkulerte materialer.

Ultra Raptor II blir selvfølgelig å se på alle deltakerne i 71° Nord på TV til høsten.

Ultra Raptor II GTX – Hvor går turen?

                    


Teknisk info:
Vekt: 400 g
Lining: Gore-Tex® Extended Comfort
Mellomsåle: Injisert EVA
Undersåle: FriXion® White
Størrelser: 38 – 49,5 (inkl. halvnr.)

Handlekurv