Stellar II

En perfekte støvelen for deg som ønsker å prøve ut topptur for første gang. Lett, stort gåutslag, veldige gode gåegenskaper og komfort.

Stellar II er støvelen for all-roudere som ser etter den perfekte kombinasjonen av egenskaper for ytelse både på turen opp og kjøreturen ned i tillegg til en svært komfortabel passform. BOA® Fit System sørger for at støvelen er lett å snøre, samtidig som den den sitter presist på foten.

Stellar II er den perfekte støvelen for deg som ønsker å prøve ut topptur for første gang. Den er lett, har stort gåutslag og veldige gode gåegenskaper, perfekt på turer med traverser i varierende høyde.

Volumet i skallet anatomisk og gir en perfekt passform og komfort. Gåutslaget på 68° gir maks mobilitet på raske turer og gir deg sikkerheten du trenger i alle situasjoner. Det patenterte SWING-LOCK™ systemet gjør det svært enkelt å bytte fra gå- til kjøremodus.

Stellar II kan brukes i tre vinkler – 12° – 14° og 16°, takket være den medfølgende kilen. Den kommer med Power Strap som gjør at støvelen sitter låst på foten og sørger for effektiv overføring av kraft under kjøring.

Stellar II har 101 mm lest, er kompatibel med TECH og AT-bindinger, og har en vekt på 1.185 gram.

          


Teknisk info:
Vekt: 1.075 g
Gåutslag: 68°
Justerbar vinkel: Ja (12° – 14° – 16°)
Lestbredde: 95 mm
Skall: Pebax® Bio Based Rnew
Skaft: Pebax® Bio Based Rnew
Innerstøvel: Stellar II Liner
Bindingskompatibilitet: TECH og AT
Undersåle: La Sportiva Grip Guard
Størrelser: 23 – 27,5 (inkl. halvnr.)
Handlekurv