Hjem » Butikk » Varemerker » Bridgedale » Ski » Ski Race W’s

Ski Race W’s

En svært tynn, syntetisk alpinsokk for konkurransebruk og aktive alpinister.

Ski Race er en svært tynn og syntetisk alpinsokk for konkurransebruk og aktive alpinister. Sokken kommer med mye ventilasjon og passer perfekt for de som foretrekker en tynn, syntetisk sokk på foten, i støvler med presis passform, varmetilpassede støvler og varme dager senvinters. Det er også den perfekte sokken for topptur/randonnée. Ski Race kommer med flat tåsøm, slik at man unngår irritasjon og ubehag fremme i tåboksen, og Y-Heel-konstruksjon som følger helens naturlige form, og forhindrer folder som igjen kan gi gnagsår. Forward Flex mellom legg og vrist gjør at sokken sitter perfekt på foten, og sørger for at sokken ikke klumper seg under tungen på støvelen. Ski Race er også en ypperlig sokk for terrengløping når temperaturen kryper ned på gradestokken, for de som liker knelange sokker å løpe med.

Ski Race kommer med Bridgedale Fusion Technology, der Be-Fresh Polypropylene spinnes sammen med andre syntetiske materialer. Dette sørger for enestående slitestyrke, fukttransport og komfort, i tillegg til de andre tekniske egenskapene du finner i Bridgedales sokker (se under).

Ski Race kommer med:

  • Moisture Management System – gjør at fuktighet fraktes vekk fra huden, for å holde foten varm, tørr og komfortabel.
  • Performance Fit – en støttende passform fra fot til baklegg, takket være Lycra®-fibrene i sokken.
  • Thermo Fit – varmebehandling som gjør at sokken sitter perfekt på foten, og går tilbake til samme størrelse vask etter vask.
  • Flat Toe Seam – en nærmest «usynlig» søm fremme i tåboksen gjør at man unngår folder og irritasjon over tærne.
  • Forward Flex – sørger for at man unngår folder i overgangen mellom legg og vrist, under tungen på skoen.
  • Shock Zones – et avansert dempesystem som sørger for økt komfort og støtte rundt foten.
  • Y-Heel – sokken er strikket på en måte som gjør at den følger fotens naturlige former i helpartiet. Dette for å unngå folder som kan gi gnagsår og annet ubehag.
  • Women’s Fit – Bridgedale var det første merket som introduserte sokker spesielt tilpasset kvinnefoten. Passformen er smalere, har annerledes størrelsesinndeling og er annerledes (enn sitt mannlige motstykke) i tåboksen og rundt helen.

                          


Teknisk info:
Materialer: 51% Be-Fresh Polypropylene | 46% Nylon/Polyamide | 3% LYCRA®/Elastane
Varmeevne:
Demping:
Høyde: Over Calf (Knehøy)
Størrelser: S – L

Størrelsesguide:
Størrelse: Euro: UK: US: CM:
S 35-37 3-4,5 4-6 21,0-23,0
M 38-40 5-6,5 6,5-8 23,0-25,0
L 41-43 7-8,5 8,5-10 25,0-27,0
Handlekurv