Raceborg

En toppturstøvel for de raske turene.

Raceborg er en toppturstøvel for de raske turene. Med Grilamid®-skall og karbonfiber-skaft er støvelen det perfekte valget for toppturkonkurranser og trening i fjellet. Raceborg er en perfekt konkurransemaskin som kombinerer lette og fleksibilitet plastmaterialer med sterk karbonfiber.

Raceborg: born race-ready

Med sitt spesielle ski/walk-spennesystem er Raceborg klar for konkurranse rett ut av esken. Det er er bygget opp med det patenterte CavoBike ski/walk-systemet og Lever PRO™-spenne, som sørger for raskt bytte fra gå- til kjøremodus, og samtidig låser opp skaftet.

Vinkelen på støvelen kan justeres i fire forskjellige posisjoner (14° – 16° – 18° – 20°), som sammen med Spider Ratchet-spennesystemet sørger for at passformen kan konfigureres ned på detaljnivå, som gir optimal overføring av kraft fra støvelen.

Raceborg er kompatibel med Tech-bindinger, og er utstyrt med det patenterte S4 Insert™ systemet i front, som sørger for at støvelen kommer raskt og presist på plass i bindingen.

Med sitt gåutslag på 75°, og den ISMF-kompatible La Sportiva RaceGrip™-undersålen er Raceborg rask, har høy ytelse både opp og ned, og er en av de letteste støvlene i sin klasse.

Raceborg har 100 mm lest, er kompatibel med TECH-bindinger, og har en vekt på kun 760 gram.


Teknisk info:
Vekt: 760 g
Gåutslag: 75°
Justerbar vinkel: Ja (14° – 16° – 18° – 20°)
Lestbredde: 100 mm
Skall: Grilamid®
Skaft: Carbon Fibre
Innerstøvel: Raceborg Bikini Liner
Bindingskompatibilitet: TECH
Undersåle: La Sportiva RaceGrip™
Størrelser: 23,5 – 30 (inkl. halvnr.)

Handlekurv