Hjem » Butikk » Varemerker » Bridgedale » Trail Run » Trail Run UL T2 Coolmax® Low W’s

Trail Run UL T2 Coolmax® Low W’s

Ankelhøy løpesokk i ultralight tykkelse, helt uten ull, spesielt utviklet for terrengløping.

Trail Run Ultralight T2 Coolmax® Low er en ankelhøy løpesokk i ultralight tykkelse, helt uten ull. Modellen er en del av Bridgedales Trail Run-serie, en serie med sokker spesielt utviklet for terrengløping. Sokken er tynn, og har meget god ventilasjon, samtidig som den kommer med god demping under helen og tåballene, takket være Bridgedales «Shock Zones»- og «T2 Antischock Cushioning»-system. Sokken kommer helt uten ull, noe som gjør den til det ideelle valget når du skal løpe på de aller varmeste sommerdagene og vil unngå at sokk og sko blir gjennomvåt av svette. Ullen er erstattet med Coolmax® som sørger for komfort mot huden, samtidig som det beskytter foten.

Trail Run Ultralight T2 Coolmax® Low kommer med Bridgedale Fusion Technology, der Coolmax® spinnes sammen med andre syntetiske materialer. Dette sørger for enestående slitestyrke, fukttransport og komfort, i tillegg til de andre tekniske egenskapene du finner i Bridgedales sokker (se under).

Trail Run-serien kommer med et helt nytt Lycra® Dry Tech materiale, som sørger for at passformen holder seg over tid og at sokken tørker raskt. Dette gir god komfort uansett aktivitet, og egenskapene vil holde seg over tid, og taper seg ikke ved vask. Materialet er laget helt uten farlige stoffer, for å unngå hudirritasjon.

Trail Run Ultralight T2 Coolmax® Low kommer med:

  • Moisture Management System – gjør at fuktighet fraktes vekk fra huden, for å holde foten varm, tørr og komfortabel.
  • Sport Fit – sørger for kompresjon fra kanten av sokken, over vristen og rundt ankelen og midten av foten, som forbedrer både stabilitet og balanse.
  • Zero Debris Cuff – gjør at sokken sitter tett på leggen, for å unngå rusk og rask fra å komme ned i sokken og skape ubehag.
  • Toe Guard – beskytter tærne og reduserer sjansen for at tærne sprekker opp ved løping i nedoverbakke.
  • Natural Toe Spread – bred tåboks som legger til rette for frihet og naturlige bevegelser for tærne.
  • Overfoot Ventilation – sørger for god ventilasjon og fukttransport.
  • Shock Zones – et avansert dempesystem som sørger for økt komfort og støtte rundt foten.
  • T2 Antishock Cushioning – et dobbelt løkkesystem inni sokken som sørger for ekstra beskyttelse fra underlaget.
  • Y-Heel – sokken er strikket på en måte som gjør at den følger fotens naturlige former i helpartiet. Dette for å unngå folder som kan gi gnagsår og annet ubehag.
  • Women’s Fit – Bridgedale var det første merket som introduserte sokker spesielt tilpasset kvinnefoten. Passformen er smalere, har annerledes størrelsesinndeling og er annerledes (enn sitt mannlige motstykke) i tåboksen og rundt helen.

                                    


Teknisk info:
Materialer: 37% Polyester/Coolmax® | 60% Nylon/Polyamide | 3% LYCRA®/Elastane
Varmeevne:
Demping:
Høyde: Low (ankel)
Størrelser: S – XL

Størrelsesguide:
Størrelse: Euro: UK: US: CM:
S 35-37 3-4,5 4-6 21,0-23,0
M 38-40 5-6,5 6,5-8 23,0-25,0
L 41-43 7-8,5 8,5-10 25,0-27,0
Handlekurv