Blizzard GTX

Piggsko for vinterløp med Gore-Tex og integrert gamasje.

Blizzard GTX er en terrengløpesko med pigger, Gore-Tex og gamasje. Utviklet for løping på krevende underlag i vinterhalvåret – glatt og islagt.

The ideal choice for winter running per off-road runners who love to run in the winter too!

Overdelen er bygget opp med slitersterk single mesh og Gore-Tex, og den kommer med en vannavstøtende Sock-Shield Gaiter™ gamasje som hindrer snø og skitt fra å komme inn i skoen. Den kommer med en injisert EVA-mellomsåle, og med La Sportiva FriXion Blue-undersåle, med integrerte pigger, noe som gjør den til den ideelle skoen for konkurranser og terrengløping på vinteren.

Blizzard GTX kommer med Single Cord Lacing System med en liten lisselomme øverst, for å hindre at lissene henger seg fast i busker og kvister på turen. Den spesielle Fusion Gate forsterkningen på utsiden av skoen er integrert med lissesystemet, slik at skoen låser seg tett og komfortabelt på foten, og gjør den svært stabil også i variert terreng.

Overdelen kommer helt uten sømmer på utsiden, og dette sammen med den fleksible Gore-Tex-membranen gjør Blizzard til det ideelle valget for løpere som elsker å løpe også om vinteren.

                         


Teknisk info:
Vekt: 370 g
Drop: 6 mm
Hel: 27 mm
Forfot: 21 mm
Knasthøyde: 7,5 mm
Lining: Gore® Flex Construction
Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Running® Ergonomic 4 mm
Mellomsåle: Injisert EVA
Undersåle: La Sportiva FriXion® Blue
Størrelser: 38 – 47,5 (inkl. halvnr.)

  Sustainability:
+ 100% recycled lace
+ Ortholite® Hybrid Mountain Running Ergonomic 4 mm

Handlekurv