Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountain Running » Crossover 2.0 GTX

Crossover 2.0 GTX

En stabil og komfortabel terrengløpesko med Gore-Tex® og gamasje, perfekt for løping på vinterstid og løping i terrenget i busker og kratt hvor man er utsatt for både rusk og rask og vann i skoen.

Crossover 2.0 GTX er en stabil og komfortabel terrengløpesko med gamasje, perfekt for løping på vinterstid og løping i terrenget i busker og kratt hvor man er utsatt for både rusk og rask og vann i skoen. Gamasjen er utstyrt med vannavstøtende YKK-glidelås, som lar deg åpne skoen helt opp, slik at den er lett å komme ned i.

Crossover 2.0 GTX kommer med overdel i vannavstøtende, slitesterk mesh, med mikrofiber rand, gummirandbeskyttelse og ekstra forsterkning bak. Den er utstyrt med en vannavstøtende gamasje med vannavstøtende YKK-glidelås og stropp øverst for å låse gamasjen perfekt rundt leggen. Innvendig er den utstyrt med Gore-Tex® Flex Construction for vanntetthet og god ventilasjon, og Ortholite® Mountain Running Ergonomic innersåle.

Mellomsålen kommer i injisert EVA med stabiliseringskiler for god demping og stabilitet, og den er utstyrt med La Sportiva FriXion® Blue-undersåle – en slitesterk og robust gummiblanding for løping på røft underlag, og under kaldere forhold. Crossover 2.0 GTX er utstyrt med grove knaster som biter godt ned i mykt underlag, og den kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep. Undersålen kommer med «Spike zone» foran og bak, for pigging for løping på snø og is.

                              


Teknisk info:
Vekt: 360 g
Drop: 10 mm
Hel: 18 mm
Forfot: 8 mm
Knasthøyde: 6,5 mm
Lining: Gore® Flex Construction
Innersåle: Ortholite® Mountain Running Ergonomic
Mellomsåle: Memlex EVA with shock absorbing and double density injection with stabilizer insert
Undersåle: FriXion® Blue
Størrelser: 38 – 47,5 (inkl. halvnr.)
Handlekurv