Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountaineering » Trango Alp Evo GTX

Trango Alp Evo GTX

En robust og komfortabel støvel designet for alpin hiking og krevende fjellbestigning med tung oppakning.

Trango Alp Evo GTX® er en robust og komfortabel støvel designet for alpin hiking og krevende fjellbestigning med tung oppakning.

Støvelen kommer i et robust og minimalistisk design med minimert indre volum, og maks mobilitet og komfort. Den kommer SubSkin Injection™ teknologi som utgjør strukturen i støvelen, og sørger for at man unngår unødvendige sømmer, gir den et minimalistisk utseende, god komfort og vannavstøtende egenskaper. Gore-Tex Performance Comfort fôr sørger for vanntetthet samtidig som den gir støvelen god ventilasjon.

Skaftet kommer med La Sportivas 3D Flex System for en naturlig fleks støvelen i variert terreng, samtidig som man får full støtte i ankelleddet.

Trango Alp Evo GTX® er utstyrt med den eksklusive La Sportiva “CUBE” by Vibram®-undersålen med lav profil takket være det tynne monteringslaget mellom undersålen og mellomsålen. Dette gjør at man trenger mindre gummi, som igjen er med på redusere vekten på støvelen. Undersålen kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

Mellomsålen er bygget opp med dempende polyuretan og EVA-demping, og kommer med TPU-kiler bak for stegjern.

             


Teknisk info:
Vekt: 790 g
Overdel: Idro-Perwanger® Leather water repellent 2,2 mm + SubSkin Injection™
Lining: Gore-Tex® Performance Comfort
Innersåle: 5 mm high density Nylon
Mellomsåle: Polyurethane toe and heel EVA + Graded TPU for crampons
Undersåle: La Sportiva Cube by Vibram®
Stegjern: Step in bak/Semi-Automatic
Størrelser: 38 – 48 (inkl. halvnr.)
Handlekurv