Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountaineering » Trango Ice Cube GTX

Trango Ice Cube GTX

Fjellstøvel med integrert gamasje og full step-in til stegjern – perfekt til fjellbestigning i områder med innslag av snø, til isklatring og turer i variert terreng.

Trango Ice Cube GTX® er en fjellstøvel med integrert gamasje og full step-in til stegjern – perfekt til fjellbestigning i områder med innslag av snø, til isklatring og turer i variert terreng.

Den kommer med en beskyttende, integrert gamasje med vannavstøtende glidelås, noe som bidrar til enda bedre vanntetthet samtidig som Gore-Tex Performance Comfort-membranen sørger for god ventilasjon.

Støvelens revolusjonerende lissesystem med lissehekter og løkker med termoplastikkbeskyttelse, gjør sømmer overflødig og reduserer volumet inni skoen. Vekten holdes på et minimum og fraværet av sømmer sørger for markant forbedret komfort. Tradisjonell struktur og forsterkning har blitt erstattet av Thermo Tech Injection – en termoplastikkbeskyttelse med enestående vannavstøtende teknologi. Skaftet kommer med La Sportivas 3D Flex System for en naturlig fleks støvelen i variert terreng, samtidig som man får full støtte i ankelleddet.

Anatomisk padding på innsiden sørger for ekstra komfort og tungen i stretch gjør at man unngår folder og overflødig lag med materiale. Dette gjør at foten kan bevege seg i synergi med støvelen.

Trango Ice Cube GTX® er utstyrt med den eksklusive La Sportiva “CUBE” by Vibram®-undersålen med lav profil takket være det tynne monteringslaget mellom undersålen og mellomsålen. Dette gjør at man trenger mindre gummi, som igjen er med på redusere vekten på støvelen. Undersålen kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

Mellomsålen er bygget opp med dempende polyuretan og EVA-demping, og kommer med TPU-kiler for stegjern.

             


Teknisk info:
Vekt: 690 g
Overdel: Abrasion resistant fabric + “Thermo Tech Injection” + Gaiter: Water-resistant, stretch Schoeller fabric + heat-sealed, water repellent zip
Lining: Gore-Tex® Performance Comfort
Innersåle: Insulated carbon Honeycomb Tech 3 mm
Mellomsåle: Polyurethane toe and heel EVA + Graded TPU for crampons
Undersåle: La Sportiva Cube by Vibram®
Stegjern: Step in bak/Semi-Automatic
Størrelser: 38 – 48 (inkl. halvnr.)
Handlekurv