Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Climbing » Solution klatresko

Solution klatresko

En myk og sensitiv klatresko med borrelås for de virkelig harde bulderne og rutene. Asymmetrisk lest, omvendt tåbue og uavhengig hælkappe gir en fantastisk følelse av presisjon og større kontaktflate.

En skikkelig myk og sensitiv klatretøffel med borrelås for de virkelig harde bulderne og rutene. Solution er nesten utelukkende en overhengssko; her er ikke gjort noen kompromisser som kan forringe godfølelsen i overheng! Og det fungerer rett og slett veldig godt. Permanent Power Platform (P3®) randsystemet er en videreutvikling av randsystemet i Testarossa som gir mer støtte og varig passform.

Det nye borrelås-systemet fungerer sammen med randsystemet slik at foten låses effektivt og komfortabelt på plass. Riktig asymmetrisk lest, omvendt tåbue, og mer uavhengig hælkappe gir en umiddelbar opplevelse av bedre presisjon og større kontaktflate ved «umulige» posisjoner. Hælen har et støtdempede innlegg som reduserer skaderisikoen ved buldring og fall før første klipp. Overdelen av tåpartiet er dekket med høyfriksjonsgummi som får tåkrokene til å sitte skikkelig godt. Skoen er svært myk, slik at god fotstyrke er en forutsetning for å kunne utnytte skoens kapasiteter. Beregn litt tilvenningstid for å lære den teknikken skoen muliggjør, det er vel anvendt tid.

Skoen har middels bred lest og velges trang (likt til Miura eller opptil et helnummer mindre). Den heldekkene pløsen er usedvanlig komfortabel, men krever at man kommer helt frem i tåpartiet før man prøver å tråkke ned i hælen.

                    


Teknisk info:
Vekt: 220 g
Overdel: Semsket skinn og mikrofiber
Lining: Pacific , Tunge: Lycra®
Mellomsåle: Hytrel og P3 System
Undersåle: Vibram® XS Grip2 3,5mm
Størrelser: 34 – 46 (inkl. halvnr.)
Farge LA

,

Størrelse

, , , , , , , , , , ,

Handlekurv