Stratos VI

Sjette generasjon av den kjente fullkarbonstøvelen til La Sportiva – den letteste, mest avanserte toppturstøvelen på markedet.

Kun tilgjengelig for forhåndssalg/bestillingsvare

Stratos VI er sjette generasjon av den kjente fullkarbonstøvelen til La Sportiva og er den letteste, mest avanserte toppturstøvelen på markedet. Den er faktisk så lett den kan være og samtidig tilfredsstille vektkravet til ISMF til konkurransestøvler.

STRATOS has always set the standard in the category

Stratos VI er bygget opp med noen av de råeste materialene tilgjengelig på markedet. Skallet og skaftet er laget av 100 % karbonfiber. Den nye utgaven kommer med en helt ny gamasje i et elastisk, vannavstøtende og slitesterkt materiale, som også hindrer snø fra å trekke inn i støvelen bak.

Hendelen bak sørger for raskt og smidig bytte mellom gå- og kjøremodus, og sørger samtidig for snøringen rundt skaftet. Snøresystemet gjør at skaftet låses fast rundt leggen i kjøremodus, og slipper opp i gåmodus. Skaftet er utstyrt med en ergonomisk forhåndsformet klaff som ligger komfortabelt rundt leggen, både når man går og kjører.

Stratos VI kommer med en spesiell Spur Heel Construction™ der helpartiet er konstruert slik at vekten holdes på et absolutt minimum, samtidig som at den tåler medfarten fra bruk både med og uten ski, og gjør støvelen kompatibel med alle typer stegjern. Foran er støvelen utstyrt med det patenterte S4 Insert™ systemet utviklet i samarbeid med SkiTrab, som sørger for en rask og presis innfesting i bindingene.

Under er Stratos VI utstyrt med en Vibram® Litebase undersåle med et minimalistisk knastesystem som tilfredsstiller kravene til ISMF.

Stratos VI kommer med en egen Ultralon® bikini-liner spesielt utviklet for denne modellen.

Vinkelen på støvelen kan justeres og brukes i to forskjellige posisjoner (10° og 19°).

Stratos VI har 100 mm lest, er kompatibel med TECH-bindinger, og har en vekt på kun 500 gram (med liner).

                    


Teknisk info:
Vekt: 500 g
Gåutslag: 80°
Justerbar vinkel: Ja (10°-19°)
Lestbredde: 100 mm
Skall: Carbon Fiber
Skaft: Carbon Fiber
Innerstøvel: Stratos VI Liner
Bindingskompatibilitet: TECH
Undersåle: Vibram® Litebase
Størrelser: 24 – 29,5 (inkl. halvnr.)
Handlekurv