Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Akyra GTX

Akyra GTX

En vanntett og tettsittende sko laget for de raske turene, enten du går tur på fjellet eller i skog og mark.

Akyra GTX er en vanntett og tettsittende sko laget for de raske turene, enten du går tur på fjellet eller i skog og mark.

Trelags, sømløs konstruksjon med AirMesh sørger for en fantastisk komfort, og den innovative MicroLite Skeleton™-forsterkningen sørger for fleksibilitet og struktur, og at skoen følger fotens naturlige bevegelser. Dette er ytterligere forsterket med TrailCage System™ som ligger mellom lagene i overdelen og er integrert med skoens resirkulerte lisser, og gjør at skoen sitter tett og komfortabelt på foten. Gore-Tex Extended Comfort sørger for full vanntetthet og ventilasjon.

Akyra GTX kommer med mellomsåle bygget opp med injisert EVA med TPU-kiler på siden for stabilitet.

Den kommer med La Sportiva FriXion Red-undersåle, som kombinerer La Sportivas mykeste gummiblanding med en litt stiver gummiblanding langs kanten foran og bak på undersålen. Undersålen kommer med Trail Rocker™ som sørger for et naturlig tråkk fra hel og over på stortå, som gir en naturlig bevegelse i steget. Undersålen kommer med innovative knaster som tilpasser seg underlaget, og sørger for enestående grep på vei opp, og at skoen bremser på vei ned. I tillegg kommer undersålen med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

                              


Teknisk info:
Vekt: 390 g
Drop: 10 mm
Hel: 35 mm
Forfot: 25 mm
Knasthøyde: 5,5 mm
Lining: AirMesh Ultra-Comfort + TPU thermo adhesive MicroLite Skeleton™ + water repellent, abrasion
resistant single mesh with Flex-Guard™
Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Running® 5 mm
Mellomsåle: Injisert EVA
Undersåle: FriXion® Red
Størrelser: 38 – 47,5 (inkl. halvnr.)
Handlekurv