Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Approach » Hyper GTX W’s

Hyper GTX W’s

En robust skinnsko med Gore-Tex®, perfekt for tekniske anmarsjer og via ferrata.

Hyper GTX er en ikonisk anmarsjskomodell med røtter tilbake til 90-tallet. Det er en robust skinnsko med Gore-Tex®, perfekt for tekniske anmarsjer og via ferrata, med såle og mellomsåle utviklet eksklusivt av La Sportiva for anmarsjkategorien.

Hyper GTX kommer med overdel i robust, semsket skinn, og med PU-skinnforstekning og tåbeskyttelse. Gore-Tex® Extended Comfort sørger for at skoen er helt vanntett, samtidig som den har god ventilasjon. Det ikoniske asymmetriske lissesystemet går helt ned til tuppen av skoen, for fullstendig volumtilpasning slik at skoen sitter perfekt på foten.

Mellomsålen er bygget opp med MEMlex EVA med myk injisert EVA demping, “Rock Guard”  og TPU-stabilisering i bakre del av sålen. Den kommer med Vibram® IdroGrip-undersåle, for perfekt grep på underlaget og god beskyttelse i skarpt og ujevnt terreng. Den kommer med «climbing zone» i front med ekstra stor kontaktflate for krevende partier, og undersålen kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

     


Teknisk info:
Vekt: 365 g
Overdel: Semsket skinn + PU-leather
Lining: Gore-Tex® Extended Comfort
Mellomsåle: MEMlex EVA + EVA cushion + “Rock Guard” + TPU stabilizer
Undersåle: Vibram® IdroGrip
Størrelser: 36 – 42 (inkl. halvnr.)

  Sustainability:
+ 100% recycled laces
Handlekurv