Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Apparel » Men's » .By Activity » Ski Mountaineering » Jackets » Command Down JKT M

Command Down JKT M

En svært lett og varm dunjakke, komprimerbar – 175 gram 90/10 europeisk gåsedun (700 cuin).

Command Down Jacket er en svært lett og varm dunjakke – perfekt til vinteraktiviteter der god isolasjon er alfa og omega.

Den kommer med hette som kan reguleres og forhåndsformede armer for full bevegelsesfrihet. Med 175 gram 90/10 europeisk gåsedun (700 cuin) er du garantert å holde deg varm, selv på de kaldeste vinterdagen.

Jakken er utstyrt med toveis YKK-glidelås, to lommer foran – isolerte slik at de kan brukes til å varme hendene. I tillegg kommer den med brystlomme, to innvendige glidelåslommer og en stor oppbevaringslomme.

Command Down Jacket er utstyrt med en stor kompresjonspose, som lar deg pakke sammen og komprimere jakken slik at den ikke tar opp større plass i sekken enn en liten pute, slik at du får med deg alt du trenger på tur, uten å være redd for at jakken tar opp all plassen.

Ermene er utstyrt med mansjetter som sørger for at jakken sitter tett rundt armene (og hanskene), slik at du unngår å få snø inn i jakken og bli våt og kald.


Teknisk info:
Vekt: 536 g
Materialer: Main: [NY07] 100% Nylon
CF insert, collar and shoulders: [TFA03] 100% Nylon
Inner lining: [TFA03] 100% Nylon
Filling: 170g certified EU goose down (EN 12934 & EN 12935) [90/10, 700 CUIN]
Størrelser: S-XXL
Handlekurv