Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountain Hiking » TX Hike Mid GTX

TX Hike Mid GTX

En lett og komfortabel tursko, hvor 60 % av vekten til skoen er miljøvennlig.

TX Hike GTX er La Sportivas soleklart mest bærekraftig tursko. Hver minste del og hver minste detalj er analysert for å finne frem til de mest bærekraftige materialene som er mulig å oppdrive, samtidig som skoen leverer ytelsen La Sportiva er kjent for. Resultatet er en sko der 60 % av vekten til skoen er miljøvennlig.

TX Hike: we think, you hike

I tillegg til å være et bærekraftig alternativ er TX Hike GTX er fantastisk tursko. Det er en halvhøy modell utviklet for de raske fjell- og dagsturene. Modellen har sitt utgangspunkt i La Sportivas fjellsko- og terrengløpkategori, en kombinasjon som gir en allsidig og pålitelig tursko. Den kommer med «comfort fit» passform, med litt større volum innvendig sammenliknet med andre modeller fra La Sportiva.

Overdelen er bygget opp med en lett, slitesterk og resirkulert mesh, med tåbeskyttelse i front og forsterkninger på siden. Impregneringen som er brukt på overdelen er 100 % PFC-fri, lissene er 100 % resirkulerte og den kommer med Bluesign® sertifisert Gore-Tex® Extended Comfort. Skaftet på TX Hike GTX er utstyrt med La Sportivas 3D Flex System, for en naturlig fleks i skoen i variert terreng, samtidig som man får full støtte i ankelleddet.

Mellomsålen er bygget opp med komprimert EVA med 15 % resirkulert innhold, og en stabiliserende mellomsåle.

TX Hike GTX er utstyrt med en slitesterk og pålitelig Vibram® Eco Step Evo undersåle, der sålen er produsert med minimum 30 % resirkulert gummi. Undersålen kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget.

                             


Teknisk info:
Vekt: 435 g
Lining: Bluesign® Certified Gore-Tex® Extended Comfort
Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Hiking 5 mm
Mellomsåle: Compressed EVA
Undersåle: Vibram® Eco Step Evo
Størrelser: 38 – 49,5 (inkl. halvnr.)

  Sustainability:
+ Recycled upper fabrics & lining
+ Gore-Tex® Extended Comfort Bluesign® Certified
+ 100% recycled lace
+ Webbings with recycled content
+ Ortholite® Hybrid Mountain Hiking footbed
+ EVA midsole with 15% recycled content
+ Outsole in Vibram® Eco Step Evo
+ Water repellent treatments of the upper materials 100% PFC Free

Handlekurv