Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountaineering » Nepal Cube GTX W’s NY

Nepal Cube GTX W’s NY

En teknisk, varm og lett fjellstøvel i La Sportivas Nepal-kategori. Den er bygget opp med «state of the art» teknologi for teknisk fjellbestigning, og fjellbestigning med stegjern i variert terreng.

Nepal Cube GTX® er en teknisk, varm og lett fjellstøvel i La Sportivas Nepal-kategori. Den er bygget opp med «state of the art» teknologi for teknisk fjellbestigning, og fjellbestigning med stegjern i variert terreng.

Nepal Cube: the origin of a new species

Nepal Cube GTX® er, som navnet tilsier, et nytt utgangspunkt for å definere hva en tekniske fjellstøvel skal være. Den kan med sine 950 gram skimte med eksepsjonelt lav vekt og unike varmeegenskaper.

Overdelen er bygget opp med ekstremt slitesterk 3mm Idro-Perwanger® lær, og det isolerende Gore-Tex®/Duratherm® foret gjør støvelen både vanntett og ventilert. Skaftet på støvelen kommer med La Sportivas 3D flex system for en naturlig fleks støvelen i variert terreng, samtidig som man får full støtte i ankelleddet. Overdelen kommer også med en elastisk snømansjett øverst, og en liten, integrert gamasje.

Nepal Cube GTX® kommer med en isolerende og lett Carbon Tech Honey-Comb Tech 3 mm innersåle for eksepsjonell beskyttelse mot kulden, og den kommer med en utagbar tunge, med integrert ventilasjon, som gjør at passformen på støvelen kan justeres, og tilpasses perfekt til din fot.

Lissesystemet er utstyrt med La Sportivas patenterte EZ OUT løkke, som gjør det smidig å løsne lisselåsen over vristen.

Nepal Cube GTX® kommer med Vibram® Matterhorn undersåle, med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep. Støvelen har full step in til stegjern.

                    


Teknisk info:
Vekt: 790 g
Overdel: 3+ mm water-repellent Idro-Perwanger® leather
Lining: Gore-Tex®/Duratherm®
Mellomsåle: 2 mm Polyurethane with different thickness on the toe and heel for crampon compatibility
Undersåle: Vibram® Matterhorn
Stegjern: Full step in/Automatic
Størrelser: 36 – 42 (inkl. halvnr.)
Handlekurv