Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountain Running » Helios III W’s

Helios III W’s

En lett og komfortabel «door to trail» løpesko for trening på fjellet og i skog og mark, og konkurranser i terrenget.

Helios III er en «door to trail» løpesko for trening på fjellet og i skog og mark, og konkurranser i terrenget. Skoens lave vekt, design, demping og passform, gjør den også til en ypperlig fritidssko.

Helios III: time to fly, again.

Helios III kommer med overdel i svært ventilert sanwich mesh, med mono burr stoff og TPU forsterkning. Den kommer også med tåbeskyttelse i front, for å beskytte skoen mot stein o.l. Innvendig kommer skoen med «Non Slip» mesh og Ortholite® Hybrid Mountain Running 4 mm innersåle. Skoen er utviklet med utgangspunkt i den populære Helios SR-modellen, og har en komfortabel og tettsittende passform.

Den kommer med injisert EVA mellomsåle, men Morpho Dynamic konstruksjon – et «bølgesystem» som sørger svært god demping, enestående kontakt med underlaget, med lavest mulig vekt. Cushioning Platform innleggene sørger for den siste god dempefølelsen i skoen.

Helios III er utstyrt med La Sportiva FriXion® Blue-undersåle som sørger for godt grep på underlaget, samtidig som den har god slitestyrke. Morpho Dynamic-systemet reduserer området med gummi i undersåle, som er med på holde vekten nede og gir bedre følelse av underlaget.

                    


Teknisk info:
Vekt: 175 g
Drop: 4 mm
Hel: 28 mm
Forfot: 24 mm
Knasthøyde: 2,5 mm
Lining: Non Slip mesh
Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Running® Ergonomic 4 mm
Mellomsåle: Injisert EVA
Undersåle: FriXion® Blue
Størrelser: 36 – 43 (inkl. halvnr.)

Handlekurv