Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountain Running » Bushido III W’s

Bushido III W’s

Ny, oppdatert utgave av den populære løpeskoen – Bushido III!

Gjør deg klar for neste kappitel med Bushido III. Bushido III er den ultimate allround-skoen som passer til løping i alle slags terreng, enten du liker å løpe på fjellet eller i skog og mark.

Rewriting the rules of the game – again!

Bushido III kommer i helt nytt, oppdatert design, og alle elementene med den kjente og kjære modellen er tatt med videre, og videreutviklet for en enda bedre løpsfølelse.

Den er utstyrt med komprimert EVA mellomsåle, og kommer med STB Control-kiler, og TPU-skjelett på overdelen som strekker seg hele veien ned og legger seg rundt skoens mellomsåle, noe som gir den en enestående stabilitet, og gjør at skoen sitter tett på foten, som igjen gir den en enda bedre stabilitet, uten at det er behov for tunge stabiliseringskiler som trekker vekten opp.

Den er utstyrt med La Sportiva FriXion Red-undersåle, som kombinerer La Sportivas mykeste gummiblanding med en litt stiver gummiblanding langs kanten av sålen. Sålen kommer med avrundede knaster på siden som sørger for enestående stabilitet selv i svært ulendt terreng. Dette gjør at man kan løpe trygt selv i mer teknisk terreng med blanding av grus, steiner og andre hindringer som måtte dukke opp.

                    


Teknisk info:
Vekt: 250 g
Drop: 6 mm
Hel: 22 mm
Forfot: 16 mm
Knasthøyde: 4,5 mm
Lining: Anti-abrasion Mesh made of recycled material
Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Running® Ergonomic 4 mm
Mellomsåle: Komprimert EVA
Undersåle: La Sportiva FriXion® Red
Størrelser: 36 – 43 (inkl. halvnr.)

  Sustainability:
+ 100% recycled laces
+ Otholite® Hybrid Mountain Footbed Running® Ergonomic 4 mm
Farge LA

Størrelse

, , , , , , , , , , , , , ,

Handlekurv