Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Forest » Elk Anfibio GTX jaktstøvel

Elk Anfibio GTX jaktstøvel

En av Norges kanskje mest populære jaktstøvler gjennom tidene.

Elk Anfibio GTX er en bauta i verden for jaktstøvler. Med sin enestående passform, lave vekt og solide materialer har Elk Anfibio GTX blitt en viktig del av utstyret til norske jeger i mange år.

Overdelen er bygget opp med slitesterk 2,8mm Anfibio skinn. Den kommer med flexsone bak ved ankelleddet for et komfortabelt og naturlig tråkk i ulendt terreng. Den er utstyrt med et solid lissesystem med lisselås over vristen for at støvelen skal sitte låst og pålitelig på foten gjennom hele jaktdagen. Den kommer med høyt skaft for maks beskyttelse av ankler og legg.

Elk Anfibio GTX kommer med Gore-Tex®-membran som sørger for at du holder tørr på bena i alt salgs vær, samtidig som den har god ventilasjon for mest mulig komfort når du er i aktivitet.

Den er utstyrt med Vibram®-undersåle med gummirandforsterkning i front for maks beskyttelse mot det støvelen måtte bli utsatt for, enten du er på jakt i fjellet eller i skogen.

Elk Anfibio GTX er også en ypperlig støvel for de som ikke er interessert i jakt, og vil med sitt høye skaft sørge for en uovertruffen støtte rundt foten.

     


Teknisk info:
Vekt: 775 g
Overdel: 2,8mm greased Anfibio leather
Lining: Gore-Tex®
Mellomsåle: Expanded polyurethane antishock midsole
Undersåle: Vibram®
Stegjern: Nei
Størrelser: 36 – 48 (inkl. halvnr.)
Handlekurv