Hjem » Arkiv » Vinterløping med La Sportiva

Vinterløping med La Sportiva

Med inspirasjon fra de snødekte dolomittene har den italienske sko- og klesprodusenten gjennom en årrekke designet og utviklet optimale løpesko for løping når temperaturene kryper nedover på gradestokken. Ettersom klimaet blir kaldere og våtere utover høsten endrer også behovene til løpeskoene seg. Behovet for Gore-Tex blir større og kravene til en god undersåle er annerledes enn om sommeren.

All you have to do is run!

Blizzard GTX

Blizzard GTX er en terrengløpesko med pigger, Gore-Tex og gamasje. Utviklet for løping på krevende underlag i vinterhalvåret – glatt og islagt.

Overdelen er bygget opp med slitersterk single mesh og Gore-Tex, og den kommer med en vannavstøtende Sock-Shield Gaiter™ gamasje som hindrer snø og skitt fra å komme inn i skoen. Den kommer med en injisert EVA-mellomsåle, og med La Sportiva FriXion Blue-undersåle, med integrerte pigger, noe som gjør den til den ideelle skoen for konkurranser og terrengløping på vinteren.

Blizzard GTX kommer med Single Cord Lacing System med en liten lisselomme øverst, for å hindre at lissene henger seg fast i busker og kvister på turen. Den spesielle Fusion Gate forsterkningen på utsiden av skoen er integrert med lissesystemet, slik at skoen låser seg tett og komfortabelt på foten, og gjør den svært stabil også i variert terreng.

Overdelen kommer helt uten sømmer på utsiden, og dette sammen med den fleksible Gore-Tex-membranen gjør Blizzard til det ideelle valget for løpere som elsker å løpe også om vinteren.

Drop:6mmKnasthøyde:7,5mm
Heel stack:27mmVekt:370g
Front stack:21mmUndersåle:FriXion® Blue

Cyklon Cross GTX

Cyklon Cross GTX er en teknisk terrengløpesko med integrert gamasje med glidelås, og BOA® Fit System. Utviklet for løping i terreng i vinterhalvåret og for de som ønsker ekstra beskyttelse fra rusk og skitt fra å komme ned i skoen.

Overdelen er i en slitesterk mesh, med gummirandforsterking rundt kanten av skoen, TPU-tåbeskytter og kommer med gamasje i vannavstøtende mesh med toveis stretch og YKK®-glidelås. Den kommer med Gore-Tex® Flex Construction-membran, og BOA®-snøring som sørger for en rask og presis snøring, som fordeler strammingen jevnt utover foten, for maks presisjon og komfort. Designet på skoen kommer med små refleksdetaljer slik at man synes i mørket i høst- og vinterhalvåret.

Den har en injisert EVA-mellomsåle, med stabiliseringskiler på siden, og Ortholite® Hybrid Mountain Running 4 mm Ergonomic innersåle i delvis resirkulerte materialer.

Cyklon Cross GTX kommer med La Sportiva FriXion® White-undersåle – La Sportivas mykeste gummiblanding. Den har grove knaster som biter godt ned i mykt underlag og snø. Knastene kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som sørger for at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget. Knastene kan også pigges for løping på is og glatt føre.

Drop:7mmKnasthøyde:6,5mm
Heel stack:26,5mmVekt:355g/300g
Front stack:19,5mmUndersåle:FriXion® White

Tempesta GTX

Tempesta GTX er en komfortabel løpesko med grove knaster og Gore-Tex®, ideell for løping på mykt underlag og snø.

Overdelen er bygget opp med Sock-Shield-konstruksjon i slitesterk single mesh og Gore-Tex®, med en liten gamasje øverst og integrert lissesystem, som gjør at skoen legger seg naturlig rundt foten og hindrer at det oppstår luftlommer, i tillegg til at det hindrer snø og rusk fra å komme inn i skoen. Den har en liten lomme øverst for å «gjemme» lissene, slik at man unngår å henge seg fast i busker og kratt.

Mellomsålen er bygget opp med injisert EVA, og kommer med stabiliseringskiler på siden, for et godt dempet, stabilt og naturlig tråkk. Tempesta GTX kommer med La Sportiva FriXion® Blue-undersåle, som også kan pigges for løping på snø og is om vinteren.

Drop:10mmKnasthøyde:6,5mm
Heel stack:26mmVekt:330g/275g
Front stack:16mmUndersåle:FriXion® Blue

Bushido II GTX

Bushido II GTX er terrengløpesko som passer til løping i alle slags terreng, enten du liker å løpe på fjellet eller i skog og mark. Den kommer med STB Control-kiler, og TPU-skjelett på overdelen som strekker seg hele veien ned og legger seg rundt skoens mellomsåle, noe som gir den en enestående stabilitet, og gjør at skoen sitter tett på foten, som igjen gir den en enda bedre stabilitet, uten at det er behov for tunge stabiliseringskiler som trekker vekten opp.

Den er utstyrt med La Sportiva FriXion Red-undersåle, som kombinerer La Sportivas mykeste gummiblanding med en litt stiver gummiblanding langs kanten av sålen. Sålen kommer med avrundede knaster på siden som sørger for enestående stabilitet selv i svært ulendt terreng. Dette gjør at man kan løpe trygt selv i mer teknisk terreng med blanding av grus, steiner og andre hindringer som måtte dukke opp. Undersålen kommer også med «spike zone» foran og bak, slik at den kan pigges for løping på snø og is.

Bushido II GTX kommer med Gore-Tex® Invisible Fit-membran. En ny type Gore-Tex som gir skoen enda bedre fleksibilitet, slik at du kan glede deg over alle de kjente og kjære egenskapene til Bushido II også når det snør eller regner.

Drop:6mmKnasthøyde:4,5mm
Heel stack:22mmVekt:330g/280g
Front stack:16mmUndersåle:FriXion® Red
Handlekurv