Hjem » Arkiv » Ultra Raptor II GTX – Klar for neste steg?

Ultra Raptor II GTX – Klar for neste steg?

En av Norges mest populære tursko i ny utgave – si hei til nye Ultra Raptor II GTX.

Mye har skjedd siden originalen entret markedet, og Ultra Raptor er ikke lenger kun én modell, men en familie med komfortable og pålitelige tursko. Fellesnevneren for modellene er en komfortabel passform, vanntetthet takket være Gore-Tex® Extended Comfort, demping og stabilitet. Disse egenskapene har gjort Ultra Raptor til en naturlig følgesvenn og en sko man stoler på når man skal på tur, enten man skal ut i marka for å lufte hunden, eller opp på den toppen du har sett deg ut så lenge.

Ultra Raptor II GTX: Klar for neste steg?

Ultra Raptor II GTX – Originalen i ny utgave!

Ultra Raptor II GTX har blitt det naturlige skovalget for mange. Dette taket være skoens komfortabel passform, vanntetthet, demping, stabilitet og grep på underlaget. Denne nye utgaven tar med seg alle de egenskapene som turgåere over hele landet har lært seg å sette pris på. I tillegg til disse egenskapene kommer den nye utgaven med en ny, og enda mer slitesterk overdel, to lissehull øverst for mer justeringsmuligheter, og ny og forbedret stabiliseringshel. Den nye utgaven går helt opp til størrelse 49,5 til herre, og kommer også i en Wide Fit-utgave for de som ønsker litt mer plass fremme i tåboksen.

Ultra Raptor II GTX kommer med La Sportivas mykeste gummiblanding i undersålen (FriXion® White), og den kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget. Den ikoniske Mud Guard-en rundt skoen er selvsagt fortsatt med, og det samme gjelder den kjente Toe Bumper-en i front. Ultra Raptor II kommer også med helt nye ventilasjonssluser på siden for enda bedre ventilasjon. Den kommer med injisert EVA mellomsåle, og en overdel i slitesterk mesh med mikrofiberforsterkning. Den nye utgaven kommer med lisser i 100 % resirkulerte materialer, og Ortholite Hybrid Mountain Hiking innersåle, laget i delvis resirkulerte materialer.

Ultra Raptor II blir selvfølgelig å se på alle deltakerne i 71° Nord på TV til høsten.

Ultra Raptor II GTX – Hvor går turen?

Ultra Raptor II Mid GTX – Ultra Raptor + litt til

Ultra Raptor II Mid GTX er en halvhøy utgave av den populære turskoen. Den tar med seg alle de kjente og kjære egenskapene til lillebroren, men kommer i tillegg med et mykt skaft for de som ønsker litt mer støtte i ankelleddet.

Årets utgave kommer også med lisser i 100 % resirkulerte materialer, og Ortholite Hybrid Mountain Hiking innersåle, laget i delvis resirkulerte materialer.

Ultra Raptor II Leather GTX – Ultra Raptor i skinn!

Ultra Raptor II Leather GTX er som navnet tilsier, en skinnutgave av den populære turskoen, med overdel i nubuck-skinn, noe som gjør den enda mer robust og egnet for hikingturer i mer krevende terreng.

Detaljene i skinnet er stanset ut, for å holde mengden med søm på et minimum, noe som gjør at vekten på skoen holdes så lav som mulig. I tillegg er skinnet perforert for å gi skoen best mulig ventilasjon. Den kommer også med en undersåle i mer slitesterk gummi.

Ultra Raptor II Mid Leather GTX

Ultra Raptor II Mid Leather GTX er en skinnutgave av Ultra Raptor II Mid GTX.

Ultra Raptor II Mid Leather GTX er helt lik som den lave lillebroren, men kommer med et mykt skaft for de som ønsker litt mer støtte i ankelleddet.

Handlekurv