Hjem » Arkiv » Mantra: free your mind, close your project

Mantra: free your mind, close your project

Mantra er en ultralett klatresko, spesielt utviklet for innendørsvegger, og for medium til erfarne klatrere.Mantra har maks grep, er allsidig og fungerer med alle typer klatretak, både til buldring og led. Skoens konstruksjon sørger for full bevegelsesfrihet som igjen gir en smidig og aktiv klatring.

Mantra kommer med en undersåle som kombinerer La Sportivas No-Edge-system med D-Tech™, der gummien går oppover på siden, og legger seg naturlig rundt overdelen, og eliminerer med det alle kanter på undersålen, som gir den en dynamisk støtte og spredningsevne på moderne klatretak. No-Edge sørger for at man kommer enda tettere på takene, som gir en enda bedre følelse av underlaget, og D-Tech™ gir den den en helt unik egenskap til å «rulle» på de store klatretakene.

Mantra: free your mind, close your project

Den kommer med en minimalistisk overdelskonstruksjon og gummitykkelse for maksimal sensitivitet og nærhet til underlaget.

Mantra kommer med La Sportivas patenterte P3-system (Permanent Power Platform) som gjør at skoen beholder formen over tid. Overdelen kommer i en kombinasjon av semsket skinn og mikrofiber, og den kommer med Vibram® XS Grip2 1,5mm undersåle.

Handlekurv