Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Hardgoods » Bags & Backpacks » Ultra Trail Vest 10L

Ultra Trail Vest 10L

En komfortabel og presis løpevest, laget slik at du kan fokusere 100 % på løpeturen, uansett distanse.

Kun tilgjengelig for forhåndssalg/bestillingsvare

Ultra Trail Vest 10 L er en komfortabel og presis løpevest, laget slik at du kan fokusere 100 % på løpeturen, uansett distanse. I samarbeid med La Sportivas egne utøvere er denne vesten utviklet spesielt for lange og ultralange terrengløp. Vesten er både minimalistisk og funksjonell, og har lagringsplass for alt du trenger på løpeturen.

Vestens design sørger for at du slipper gnagsår, selv på de lange løpeturene. Den er bygget opp med elastiske materialer og med svært ventilert og hurtigtørkende mesh. Den kommer med to elastiske og lett tilgjengelige lommer og to glidelåslommer foran. Stroppene er utstyrt med to elastiske lommer for de medfølgende 500 ml SoftFlaskene. Vesten kommer også med festeanordning for stavkogger.

Vesten kommer med myk polstring på innsiden for komfort og for å unngå friksjon mot ribbena. Den kommer med FixClip snøresystem med elastiske stropper, for maksimal tilpasningsmulighet og regulering av høyde.

Hovedrommet på vesten er utstyrt med glidelås og den horisontale lommen bakpå vesten gir lagringsmulighet for staver og rask tilgang når du trenger de.

Ultra Trail Vest 5 L er også utstyrt med fløyte og refleksdetaljer for synlighet i mørket.


Teknisk info:
Vekt: 195 g (strl. L)
Materialer: 70% Polyammide, 30% Elastane
Størrelse (L): 10 L
Høyde: 40 cm (strl. L)
Størrelser: S-M-L
Handlekurv