Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountaineering » Trango TRK Leather GTX Ws

Trango TRK Leather GTX Ws

En trekking og backpacking støvel for turer i fjellet, i skogen og turer med tung oppakning.

Trango TRK Leather GTX® er en trekking og backpacking støvel med design og teknologi med utspring fra La Sportivas Trango-familie. Perfekt for turer i fjellet, i skogen og turer med tung oppakning. Med utseende og teknologien fra La Sportivas Trango-serie vil Trango TRK Leather GTX® sørge for komfort, beskyttelse og sikkerhet på turen.

Med sin overdel i Idro-Perwanger® lær skiller denne modellen seg fra andre trekking støvler. Overdelen er robust og slitesterk, samtidig som vekt og volum er holdt på et minimum. Gore-Tex® Performance Comfort sørger for at støvelen er både vanntett og ventilert.

Skaftet på Trango TRK Leather GTX® er utstyrt med La Sportivas 3D Flex System for en naturlig fleks støvelen i variert terreng, samtidig som man får full støtte i ankelleddet.

Støvelen kommer med polyuretan-mellomsåle med supplement av EVA under helpartiet.

Trango TRK Leather GTX® kommer med Vibram® Trek med «Climbing Zone» i front og med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

             


Teknisk info:
Vekt: 580 g
Overdel: 1,6 mm Idro-Perwanger® leather + micro-fiber reinforcements
Lining: Gore-Tex® Performance Comfort
Innersåle: 5 mm PPE with increased thickness in the rear torsion resistant zone
Mellomsåle: Polyurethane with EVA insert in the rear zone
Undersåle: Vibram® Trek with IBS
Stegjern: No
Størrelser: 36 – 42 (inkl. halvnr.)
Handlekurv