Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountaineering » Trango Tower GTX Ws

Trango Tower GTX Ws

En lett, moderne fjellstøvel med Gore-Tex® for hiking i fjellet, via ferrata og backpacking med tung oppakning.

Trango Tower GTX® er en lett, moderne fjellstøvel med Gore-Tex® – laget i den umiskjennelige Trango-stilen til La Sportiva. Perfekt for hiking i fjellet, via ferrata og backpacking med tung oppakning.

Overdelen er laget med svært slitesterke materialer med ekstra forsterkningssoner og med Honey-Comb Guard™ forsterkning på de mest utsatte områdene på støvelen. Den tildels sømløse konstruksjonen sørger for lavest mulig vekt og Gore-Tex® Performance Comfort sørger for at støvelen er både vanntett og ventilert. Skaftet på Trango Tower GTX® er utstyrt med La Sportivas 3D Flex System for en naturlig fleks støvelen i variert terreng, samtidig som man får full støtte i ankelleddet.

Trango Tower GTX® kommer med La Sportiva Cube by Vibram® undersåle med tykkelse som gjør at støvlen får lavest mulig vekt. Undersålen kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

             


Teknisk info:
Vekt: 610 g
Overdel: High tenacity 6.6 Nylon with HoneyComb Guard™ and FlexTec 3
Lining: Gore-Tex® Performance Comfort
Innersåle: 5mm high density Nylon
Mellomsåle: Polyurethane toe and heel EVA + Graded TPU for crampons
Undersåle: La Sportiva Cube by Vibram®
Stegjern: Step in bak/Semi-Automatic
Størrelser: 36 – 42 (inkl. halvnr.)
Handlekurv