Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountaineering » Trango Tech Leather GTX

Trango Tech Leather GTX

En ventilert, vanntett skinnstøvel designet for alpin hiking, tekniske anmarsjruter, og som arbeidssko for fjellguider og redningsarbeidere.

Trango Tech Leather GTX® er en ventilert, vanntett skinnstøvel designet for alpin hiking. Den er spesielt lett, komfortabel og robust takket være overdelen i Nubuck-skinn. Støvelen er perfekt for tekniske anmarsjruter, og som arbeidssko for fjellguider og redningsarbeidere.

Overdelen kommer med et enkelt og moderne design, og er laget ut fra et enkelt skinnstykke og med redusert mengde sømmer, for å sikre støvelens vanntetthet. Overdelen er svært slitesterk, takket være bruken av høykvalitetsskinn i kombinasjon med mikrofiberforsterkning.

Trango Tech Leather GTX® kommer med integrert tunge i stretchmateriale, og en ergonomisk utforming som gir en kompakt og tettsittende passform. Dette gjør støvelen svært komfortabel, og bidrar til at man kan ha den på lenger. Gore-Tex® Performance Comfort sørger for at støvelen er både vanntett og ventilert

Støvelen kommer med polyuretan-mellomsåle med lav tetthet, som gir god demping og som beholder egenskapene sine over tid, samt PU-skinn forsterkning og TPU-kiler for stegjern.

Skaftet på Trango Tech Leather GTX® er utstyrt med La Sportivas 3D Flex System for en naturlig fleks støvelen i variert terreng, samtidig som man får full støtte i ankelleddet.

Trango Tech Leather GTX® kommer med La Sportiva Cube by Vibram® undersåle med tykkelse som gjør at støvlen får lavest mulig vekt. Undersålen kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

Trango Tech Leather GTX® brukes av både deltakere og crew på 71º Nord.

                  


Teknisk info:
Vekt: 640 g
Overdel: Nubuck and microfiber inserts
Lining: Gore-Tex® Performance Comfort
Innersåle: 4 mm PPE with increased thickness with fiber glass reinforcements
Mellomsåle: Low density polyurethane + Protective PU Skin and rear TPU insert for crampon
Undersåle: La Sportiva Cube by Vibram®
Stegjern: Step in bak/Semi-Automatic
Størrelser: 38 – 48 (inkl. halvnr.)

Handlekurv