Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountaineering » Trango Tech GTX W’s

Trango Tech GTX W’s

En lett og fleksibel fjellstøvel, spesielt egnet for alpin hiking i fjellet, tekniske anmarsjer og som arbeidssko for guider og redningsarbeidere.

Trango Tech GTX® er en lett og fleksibel fjellstøvel, spesielt egnet for alpin hiking i fjellet, tekniske anmarsjer og som arbeidssko for guider og redningsarbeidere.

Trango Tech GORE-TEX: the best technology at the service of the hiker

Overdelen er laget med slitesterke materialer med Thermo Tech injiseringer og strukturelle termoplastikk materialer på utsiden. Dette minimerer behovet for sømmer, som igjen er med på å dra ned vekten på støvelen. Snøresystemet går helt ned til rett over tærne, som legger til rette for maks justeringsmuligheter med hensyn til volum. Lissehekter i stoffmateriale bidrar til ytterligere reduksjon i vekt.

Trango Tech GTX® kommer med integrert tunge i stretchmateriale, og en ergonomisk utforming som gir en kompakt og tettsittende passform. Dette gjør støvelen svært komfortabel, og bidrar til at man kan ha den på lenger. Gore-Tex® Performance Comfort sørger for at støvelen er både vanntett og ventilert

Støvelen kommer med polyuretan-mellomsåle med lav tetthet, som gir god demping og som beholder egenskapene sine over tid.

Skaftet på Trango Tech GTX® er utstyrt med La Sportivas 3D Flex System for en naturlig fleks støvelen i variert terreng, samtidig som man får full støtte i ankelleddet.

Trango Tech GTX® kommer med La Sportiva Cube by Vibram® undersåle med tykkelse som gjør at støvlen får lavest mulig vekt. Undersålen kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

                  


Teknisk info:
Vekt: 485 g
Overdel: Abrasion resistant fabric + ThermoTech Injection
Lining: Gore-Tex® Performance Comfort
Innersåle: 4 mm PPE with increased thicknesson middle zone
Mellomsåle: Low density polyurethane + Protective PU Skin and rear TPU insert for crampon
Undersåle: La Sportiva Cube by Vibram®
Stegjern: Step in bak/Semi-Automatic
Størrelser: 36 – 42 (inkl. halvnr.)

Handlekurv