Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountaineering » Trango Cube GTX W’s

Trango Cube GTX W’s

En ultralett støvel for teknisk fjellbestigning som har satt en ny standard for vekt og komfort.

Trango Cube GTX® er en ultralett støvel for teknisk fjellbestigning. Den har satt en ny standard for vekt og komfort, takket være støvelens sømløse konstruksjon og overdel med et unik termobelagt ytre lag.

Trango CUBE: lightweight without limits

Støvelens revolusjonerende lissesystem med lissehekter og løkker med termoplastikkbeskyttelse, gjør sømmer overflødig og reduserer volumet inni skoen. Vekten holdes på et minimum og fraværet av sømmer sørger for markant forbedret komfort. Tradisjonell struktur og forsterkning har blitt erstattet av Thermo Tech Injection – en termoplastikkbeskyttelse med enestående vannavstøtende teknologi. Skaftet kommer med La Sportivas 3D Flex System for en naturlig fleks støvelen i variert terreng, samtidig som man får full støtte i ankelleddet.

Anatomisk padding på innsiden sørger for ekstra komfort og tungen i stretch gjør at man unngår folder og overflødig lag med materiale. Dette gjør at foten kan bevege seg i synergi med støvelen.

Trango Cube GTX® er utstyrt med den eksklusive La Sportiva “CUBE” by Vibram®-undersålen med lav profil takket være det tynne monteringslaget mellom undersålen og mellomsålen. Dette gjør at man trenger mindre gummi, som igjen er med på redusere vekten på støvelen. Undersålen kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

Mellomsålen er bygget opp med dempende polyuretan og EVA-demping, og kommer med TPU-kiler bak for stegjern.

             


Teknisk info:
Vekt: 600 g
Overdel: Abrasion resistant fabric + “Thermo Tech Injection”
Lining: Gore-Tex® Performance Comfort
Innersåle: 5 mm high density Nylon
Mellomsåle: Polyurethane toe and heel EVA + Graded TPU for crampons
Undersåle: La Sportiva Cube by Vibram®
Stegjern: Step in bak/Semi-Automatic
Størrelser: 36 – 42 (inkl. halvnr.)
Handlekurv