Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountaineering » Olympus Mons Cube

Olympus Mons Cube

En teknisk støvel for fjellbestigning i Himalaya, ekspedisjoner i arktiske strøk, og opphold under ekstremt kalde forhold – utviklet med de mest avanserte løsningene tilgjengelig på markedet.

Olympus Mons Cube er en teknisk støvel for fjellbestigning i Himalaya, ekspedisjoner i arktiske strøk, og opphold under ekstremt kalde forhold. Utviklet med de mest avanserte løsningene tilgjengelig på markedet for å garantere at støvelen er varm, lett, rask å ta på, sikker og vannavstøtende.

Olympus Mons Cube: the evolution of climbing to the cube

Olympus Mons Cube er den første støvelen av sitt slag med Tech-festepunkter foran for skibindinger, slik at støvelen også kan brukes til ekspedisjoner i arktiske strøk. Støvelen er satt sammen av de mest tekniske løsningene som noensinne er anvendt på fottøy, og støvelen er laget 100 % i Ziano di Fiemme, i Dolomittene.

Olympus Mons Cube har et lavt volum, på tross at det er en dobbel fjellstøvel med innerstøvel. Sammenliknet med forgjengeren er vekten ytterligere redusert, noe som gjør den til den letteste støvelen på markedet i sin kategori.

Den har et minimalistisk, sømløst design takket være den innovative UltraSonic sveiseteknologien som gjør at materialer kan festes sammen uten sømmer. Den utvendige Corner Zip™-glidelåsen går langs hele gamsjen, som gjør at gamasjen kan åpnes helt opp og gi full tilgang til skallet på innsiden. Det doble Boa® Fit System snøresystemet sørger for rask snøring av støvelen, og at øvre og nedre del av støvelen kan strammes uavhengig av hverandre.

Den uttagbare innerstøvelen sørger for å gi støvelen et ekstra isolasjonslag, og kutter ned på tørketiden i basecamp.

Den unike undersålen i Vibram® Litebase + Vibram® Morflex sørger for isolasjon, og kombinerer gummi med EVA for lavest mulig vekt og mest mulig slitestyrke, og støvelen har selvfølgelig full step-in og er kompatibel med automatiske stegjern.

Olympus Mons Cube kommer med en isolerende Carbon HoneyComb 3mm innersåle kombinert med Gold Isolation Aerogel 3mm fra Primaloft.

               


Teknisk info:
Vekt: 1.200 g
Overdel: Syntetisk
Lining: None
Mellomsåle: TPU 2 mm Polyurethan + front insert for ski alp binding
Undersåle: Vibram® Litebase + Vibram® Morflex
Stegjern: Full step in/Automatic
Størrelser: 37 – 48 (inkl. halvnr.)
Handlekurv