G2 SM

En ekstremt varm, dobbel fjellstøvel – utviklet i samarbeid med den kjente italienske alpinisten Simone Moro.

G2 SM er en ekstremt varm, dobbel fjellstøvel – utviklet i samarbeid med den kjente italienske alpinisten Simone Moro, og er det ideelle valget for ekstrem fjellbestigning og opphold under kalde værforhold over tid.

Overdelen er bygget opp med en slitesterk, elastisk gamasje i Cordura®, med et ekstra elastisk lag som beskytter fôret i støvelen. Det innvendige skallet er bygget opp med et firelags isolerende struktur med vanntett Cordura® + isolerende filt + isolerende polyetylen sperre + varmereflekterende aluminium.

Støvelen er utstyrt med dobbelt BOA® Fit System som sørger for å fordele strammingen jevnt utover skallet, og som gjør at øvre og nedre del av støvelen kan strammes uavhengig av hverandre. Dette for å få en riktig og komfortabel snøring, og for å kunne tilpasse volumet i støvelen helt etter din fot.

Vekt og volum er dratt helt ned på et minimum, takket være blant annet beskyttende gummirand i lette materialer, og mellomsåle i «honey-comb tech» 3 mm isolerende karbon.

G2 SM kommer med 2 mm polyuretan mellomsåle, med varierende tykkelse i front og under helen, for stegjernskompatibilitet, og er utstyrt med Vibram® Matterhorn-undersåle med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

Innerstøvelen i PE  og single density 6 mm EVA sørger for god isolasjon, og er uttagbar for raskere og kortere tørketid. Innerstøvelen kommer med flekssone og dobbel velcro.

          


Teknisk info:
Vekt: 970 g
Overdel: Syntetisk
Innersåle: HoneyComb 3 mm insulating carbon
Mellomsåle: 2 mm polyurethane
Undersåle: Vibram® Matterhorn with IBS
Stegjern: Full step in/Automatic
Størrelser: 38 – 48 (inkl. halvnr.)

Handlekurv