G2 EVO

En ultravarm, dobbel fjellstøvel for ekstrem fjellbestigning og opphold under kalde værforhold over tid.

G2 Evo er en ultravarm, dobbel fjellstøvel for ekstrem fjellbestigning og opphold under kalde værforhold over tid. Overdelen er bygget opp med en slitesterk, elastisk gamasje i Cordura®. Med innvendige termotape og den innovative UltraSonic sveiseteknologien som gjør at materialer kan festes sammen uten sømmer, sørger gamasjen for at G2 Evo er maks vannavstøtende.

Støvelen er utstyrt med dobbelt BOA® Fit System som sørger for å fordele strammingen jevnt utover skallet, og som gjør at øvre og nedre del av støvelen kan strammes uavhengig av hverandre. Dette for å få en riktig og komfortabel snøring, og for å kunne tilpasse volumet i støvelen helt etter din fot. Med hjulet plassert på utsiden av gamasjen kan snøresystemet løsnes og strammes trygt både med hansker på, og uten å måtte åpne gamasjen.

G2 Evo er konstruert med hurtigtørkende materialer, og skallet er bygget opp i en lagvis isolasjonsstruktur: vannavstøtende materiale + solid, isolerende filt + isolerende polyetylen sperre + slitebestandig, ventilert mesh + aluminiumslag for å reflekter varmen fra føttene. I tillegg kommer den med en svært isolerende innerstøvel i hurtigtørkende materialer.

Som alle modellene i La Sportivas High Mountain kategori er G2 Evo utstyrt med hurtigtørkende materialer, som bidrar til at at man kan ha på skoene lenger. Vekt og volum er dratt helt ned på et minimum, takket være blant annet beskyttende gummirand i PU TechLite™-materiale, og mellomsåle i «honey-comb tech» 3 mm isolerende karbon.

G2 Evo kommer med 2 mm polyuretan mellomsåle, med varierende tykkelse i front og under helen, for stegjernskompatibilitet, og er utstyrt med Vibram® Matterhorn-undersåle med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

G2 Evo hører hjemme i La Sportivas High Mountain-kategori og er det idelle produkter for fjellbestigning i høyder mellom 6.000 og 7.000 meter.

               


Teknisk info:
Vekt: 1.050 g
Overdel: Syntetisk
Innersåle: HoneyComb 3 mm insulating carbon
Mellomsåle: 2 mm polyurethane
Undersåle: Vibram® Matterhorn with IBS
Stegjern: Full step in/Automatic
Størrelser: 38 – 48 (inkl. halvnr.)
Handlekurv