Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountaineering » Aequilibrium Top GTX

Aequilibrium Top GTX

En lett, teknisk, høyytelses fjellstøvel for variert terreng og mediumhøye fjelltopper.

Aequilibrium Top GTX® er lett, teknisk, høyytelses fjellstøvel for variert terreng og mediumhøye fjelltopper. Med «state of the art» teknologi er støvelen den perfekte kombinasjonen av lav vekt, komfort og slitestyrke.

Mountaineering in perfect harmony

Den kommer med slitesterk, elastisk og vannavstøtende Cordura®-gamasje, som sørger for maks vannavstøting samtidig som Gore-Tex® Performance Comfort-membranen sørger for at svette slipper ut samtidig som den holder vannet ute. Det integrerte BOA™ Fit System-lissesystemet sørger for å fordele snøringen jevnt utover støvelen for perfekt volum til enhver tid.

Aequilibrium Top GTX®s spesielle sålepakken sørger for en perfekt balanse mellom slitestyrke og lav vekt. Sålen er bygget opp med Rubber Guard™ som utgjør undersålen på skoen, og som ligger som et skall rundt PU-skummaterialet som sørger for at dempingen i skoen går helt ut i knastene. Dette gir demping på et helt nytt nivå, samtidig som knastene blir mer bevegelige og har enda bedre grep på underlaget.

Den spesielle undersålen gjør også at Aequilibrium Top GTX® har eksepsjonelle gåegenskaper, takket være den spesielle Double Heel ™-konstruksjonen i undersålen. Med store knaster bak vil skoen rulle smidig i tråkket, og gi en økt bremseeffekt på vei ned.

Støvelens passform er ergonomisk og gjør at skoen ligger naturlig rundt foten, og er avrundet i kantene på innsiden. Dette fjerner alle luftlommer, som igjen sørger for økt komfort. Den kommer også med TPU-skall i front og i helpartiet, som sørger for ekstra beskyttelse i ulendt terreng.

Aequilibrium Top GTX® kommer med Vibram® Rubber-undersåle med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

                         


Teknisk info:
Vekt: 650 g
Overdel: Water repellent, heat-taped, fabric + water repellent internal gaiter
Lining: Gore-Tex® Performance Comfort
Innersåle: Carbon loaded nylon
Mellomsåle: None
Undersåle: Vibram® Rubber and PU foam inner lining
Stegjern: Step in bak/Semi-Automatic
Størrelser: 38 – 48 (inkl. halvnr.)

Handlekurv