Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountaineering » Aequilibrium Speed GTX W’s

Aequilibrium Speed GTX W’s

En ekstremt lett, lav sko med høy ytelse, utviklet for teknisk fjellbestigning.

Aequilibrium Speed GTX® er en ekstremt lett, lav sko med høy ytelse, utviklet for teknisk fjellbestigning. Den lave vekten til tross, er Aequilibrium Speed GTX® rik på sofistikerte, tekniske egenskaper for å få maks ytelse helt fra start og til topps på de mest krevende fjelltopper. Den er utviklet for kravstore fjellklatrere som har behov for en stegjernskompatibel, vanntett fjellsko helt uten kompromisser hva gjelder vekt, og er rask selv i det mest krevende terreng.

Overdelen er bygget opp med en vannavstøtende gamasje, med beskyttende pads på innsiden for å beskytte ankelområdet. Selve skoen kommer med vanntett og ventilert Gore-Tex® Performance Comfort-membran, og den kommer med et hurtigsnøringssystem, som enkelt og intuitivt lar deg stramme og løsne opp skoen. Den kommer også med PU belegg-forsterkning på utsiden av gamasjen og PU TechLite® beskyttelse i front.

Aequilibrium Speed GTX® har eksepsjonelle gåegenskaper, takket være den spesielle Double Heel ™-konstruksjonen i undersålen. Med store knaster bak vil skoen rulle smidig i tråkket, og gi en økt bremseeffekt på vei ned.

Den kommer med glassfiberforsterket innersåle med varierende tykkelse, for mest mulig komfort gjennom hele turen.

Aequilibrium Speed GTX® kommer med Vibram® Dura Step undersåle, med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep. Støvelen har step in til stegjern bak.

               


Teknisk info:
Vekt: 415 g
Overdel: Low-Cut in lightweight synthetic material with integrated lacing system
Lining: Gore-Tex® Performance Comfort
Innersåle: PP with different thicknesses, reinforced with glass fiber
Mellomsåle: None
Undersåle: Vibram® Dura Step with SpringLug Tech technology and IBS
Stegjern: Step in bak/Semi-Automatic
Størrelser: 36 – 42 (inkl. halvnr.)

  Sustainability:
+ 100% recycled laces

Handlekurv