Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountaineering » Aequilibrium LT GTX W’s

Aequilibrium LT GTX W’s

En fjellstøvel laget for alpin hiking og turer med tung oppakning – perfekt for backpacking og turer over flere dager i høyden.

Aequilibrium LT GTX® er en fjellstøvel laget for alpin hiking og turer med tung oppakning – perfekt for backpacking og turer over flere dager i høyden.

Den kommer med overdel som kombinerer slitesterkt nubuck-skinn med syntetiske forsterkninger på utsiden. Skaftet på støvelen er utstyrt med La Sportivas nye 3D Flex System Evo™ for en naturlig fleks støvelen i variert terreng, samtidig som man får full støtte i ankelleddet. Det nye systemet er bygget opp på en måte som sørger for at materialet i flexområdet vil presses ut fra støvelen, slik at man får enda bedre komfort når terrenget begynner å bli ulendt. Støvelen er både vanntett og ventilert takket være Gore-Tex® Performance Comfort-fôret.

Aequilibrium LT GTX®s spesielle sålepakken sørger for en perfekt balanse mellom slitestyrke og lav vekt. Sålen er bygget opp med Rubber Guard™ som utgjør undersålen på skoen, og som ligger som et skall rundt PU-skummaterialet som sørger for at dempingen i skoen går helt ut i knastene. Dette gir demping på et helt nytt nivå, samtidig som knastene blir mer bevegelige og har enda bedre grep på underlaget.

Den spesielle undersålen gjør også at Aequilibrium LT GTX® har eksepsjonelle gåegenskaper, takket være den spesielle Double Heel ™-konstruksjonen i undersålen. Med store knaster bak vil skoen rulle smidig i tråkket, og gi en økt bremseeffekt på vei ned.

Støvelens passform er ergonomisk og gjør at skoen ligger naturlig rundt foten, og er avrundet i kantene på innsiden. Dette fjerner alle luftlommer, som igjen sørger for økt komfort. Den kommer også med TPU-skall i front og i helpartiet, som sørger for ekstra beskyttelse i ulendt terreng.

Aequilibrium LT GTX® kommer med Vibram® Rubber-undersåle med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

             


Teknisk info:
Vekt: 525 g
Overdel: Nubuck + abrasion resistant fabric inserts
Lining: Gore-Tex® Performance Comfort
Innersåle: Fiberglass-strengthened nylon
Mellomsåle: None
Undersåle: Vibram® Rubber and PU foam inner lining
Stegjern: Step in bak/Semi-Automatic
Størrelser: 36 – 42 (inkl. halvnr.)

  Sustainability:
+ 100% recycled laces

Handlekurv