Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountain Hiking » Ultra Raptor II Mid WIDE GTX W’s

Ultra Raptor II Mid WIDE GTX W’s

Halvhøy Ultra Raptor for de som ønsker ekstra støtte rundt ankelleddet, her i «Wide Fit» for de som ønsker mer volum fremme i tåboksen.

Ultra Raptor II Mid GTX i Wide-utgave for de som ønsker litt mer plass i skoen.

Raptorize yourself, again

Ultra Raptor II Mid GTX tar med seg alle de samme egenskapene som turgåere over hele landet har lært seg å sette pris på med den originale Ultra Raptor. I tillegg til disse egenskapene kommer denne utgaven med et mykt skaft for de som ønsker mer støtte rundt ankelområdet. I likhet med den lave broren kommer Ultra Raptor II Mid GTX også i en Wide Fit-utgave for de som ønsker litt mer plass fremme i tåboksen.

Den utstyrt med overdel i slitesterk mesh med mikrofiberforsterkninger. Den ikoniske Mud Guard-en rundt skoen er selvsagt med, slik som på den lave, og det samme gjelder den kjente Toe Bumper-en i front.

Ultra Raptor II Mid GTX kommer med La Sportivas mykeste gummiblanding i undersålen, og den kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget. Den kommer med injisert EVA mellomsåle, med stabiliseringshel bak, for et dempet og stabilt tråkk.

Den kommer også med lisser i 100 % resirkulerte materialer, og Ortholite Hybrid Mountain Hiking innersåle, laget i delvis resirkulerte materialer.

                    


Teknisk info:
Vekt: 395 g
Lining: Gore-Tex® Extended Comfort
Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Hiking 5 mm
Mellomsåle: Injisert EVA
Undersåle: La Sportiva FriXion® White
Størrelser: 36 – 43 (inkl. halvnr.)

  Sustainability:
+ 100% recycled lace
+ Ortholite® Hybrid Mountain Hiking footbed

Handlekurv