Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountain Hiking » Ultra Raptor II Mid LT GTX W’s

Ultra Raptor II Mid LT GTX W’s

Ultra Raptor II Mid i skinnutgave, med et mykt skaft for de som ønsker ekstra støtte rundt ankelleddet.

Ultra Raptor II Mid i skinnutgave! Med denne modellen får du de samme egenskapene du finner på modellens syntetiske motstykke, med komfortabel passform, vanntetthet, demping og stabilitet. Skoen er i tillegg utstyrt med et mykt skaft for de som ønsker ekstra støtte rundt ankelleddet.

Raptorize yourself, again

Ultra Raptor II Mid Leather GTX kommer med de samme egenskapene som den syntetiske broren, men med overdel i slitesterkt Nubuck-skinn. Skinnet er perforert for god ventilasjon og detaljene er stanset ut, slik at alle de ikoniske detaljene fra den orginale turskoen er å finne også på denne modellen. Dette sørger for den klassiske Ultra Raptor «looken» uten å legge til ekstra vekt. Den ikoniske Toe Bumper-en i front er selvfølgelig også med på denne utgaven, og sørger for god beskyttelse i front. I tillegg til disse egenskapene kommer denne utgaven med et mykt skaft for de som ønsker mer støtte rundt ankelområdet, og Gore-Tex® Extended Comfort sørger for vantetthet og ventilasjon.

Skoen kommer med lisser i 100 % resirkulerte materialer, og Ortholite Hybrid Mountain Hiking innersåle, laget i delvis resirkulerte materialer.

Den kommer med injisert EVA mellomsåle med stabiliseringshel, for et dempet og stabilt tråkk.

Ultra Raptor II Mid Leather GTX kommer med La Sportivas FriXion® Blue undersåle, en slitesterk gummiblanding som gjør deg godt skodd for tur i skog og mark og på fjellet. Undersålen kommer i tillegg med med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget.

               


Teknisk info:
Vekt: 370 g
Lining: Gore-Tex® Extended Comfort
Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Hiking 5 mm
Mellomsåle: Injisert EVA
Undersåle: La Sportiva FriXion® Blue
Størrelser: 36 – 43 (inkl. halvnr.)

  Sustainability:
+ 100% recycled lace
+ Ortholite® Hybrid Mountain Hiking footbed

Handlekurv