Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountain Hiking » Ultra Raptor II LT GTX

Ultra Raptor II LT GTX

Ultra Raptor II i skinn!

Ultra Raptor II i skinnutgave! Med denne modellen får du Ultra Raptors kjente, komfortabel passform, vanntetthet, demping og stabilitet. Alt du elsker med den originale Ultra Raptor, med overdel i slitesterkt Nubuck-skinn og La Sportiva FriXion® Blue undersåle.

Raptorize yourself, again

Ultra Raptor II Leather GTX kommer med de samme egenskapene som turgåere over hele landet har lært seg å sette pris på, men med overdel i slitesterkt Nubuck-skinn. Skinnet er perforert for god ventilasjon og detaljene er stanset ut, slik at alle de ikoniske detaljene fra den orginale turskoen er å finne også på denne modellen. Dette sørger for den klassiske Ultra Raptor «looken» uten å legge til ekstra vekt. Den ikoniske Toe Bumper-en i front er selvfølgelig også med på denne utgaven, og sørger for god beskyttelse i front. Gore-Tex® Extended Comfort sørger for vantetthet og ventilasjon.

Skoen kommer med lisser i 100 % resirkulerte materialer, og Ortholite Hybrid Mountain Hiking innersåle, laget i delvis resirkulerte materialer.

Den kommer med injisert EVA mellomsåle med stabiliseringshel, for et dempet og stabilt tråkk.

Ultra Raptor II Leather GTX kommer med La Sportivas FriXion® Blue undersåle, en slitesterk gummiblanding som gjør deg godt skodd for tur i skog og mark og på fjellet. Undersålen kommer i tillegg med med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget.

               


Teknisk info:
Vekt: 420 g
Lining: Gore-Tex® Extended Comfort
Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Hiking 5 mm
Mellomsåle: Injisert EVA
Undersåle: FriXion® Blue
Størrelser: 38 – 49,5 (inkl. halvnr.)

  Sustainability:
+ 100% recycled lace
+ Ortholite® Hybrid Mountain Hiking footbed

Handlekurv