Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountain Hiking » Aequilibrium Trek GTX

Aequilibrium Trek GTX

Helt ny modellen innenfor Aequilibrium-familien til tur/hiking.

Kun tilgjengelig for forhåndssalg/bestillingsvare

Aequilibrium Trek GTX® er en av de siste tilskuddene i Aequilibrium-familien. Den nye modellen ligger innen for tur/hiking-kategorien, der La Sportiva har tatt med seg kunnskap og erfaring fra fjellstøvlene, og utviklet en lett, komfortabel og robust tursko for lengre turer i litt tøffere terreng og med tyngre oppakning. Et perfekt kompromiss mellom ytelse og komfort.

Overdelen er bygget opp med et svært slitesterkt, vannavstøtende 1,6 mm Hydro-Perwanger® lær, med tå- og helbeskyttelse, og randforsterkning i et robust syntetisk material. Skaftet på støvelen kommer også med en liten mansjett øverst, for å holde snø og annen skitt og lort fra å komme ned i støvelen. Skaftet er utstyrt med La Sportiva 3D Flex System, som gjør at støvelen flekser naturlig i ankelleddet når man går i variert terreng, og samtidig sørger for god støtte.

Aequilibrium Trek GTX®s spesielle sålepakken sørger for en perfekt balanse mellom slitestyrke og lav vekt. Sålen er bygget opp med Vibram® gummi som utgjør undersålen på skoen, og som ligger som et skall rundt PU-skummaterialet i mellomsålen som går helt ut i knastene. Dette gir demping på et helt nytt nivå, samtidig som knastene blir mer bevegelige og har enda bedre grep på underlaget.

Den spesielle undersålen gjør også at Aequilibrium Trek GTX®s har eksepsjonelle gåegenskaper, takket være den spesielle Double Heel™-konstruksjonen bak, der store knaster gjør at skoen ruller naturlig i tråkket, og gir støvelen enda bedre grep, og enda bedre bremseegenskaper på vei ned.

Støvelens passform er ergonomisk og gjør at skoen ligger naturlig rundt foten, og er avrundet i kantene på innsiden. Dette fjerner alle luftlommer, som igjen sørger for økt komfort.

Aequilibrium Trek GTX® kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

Lissene er 100 % resirkulerte, og innersålen er laget med 10 % resirkulerte materialer, for å gjøre at skoen har minst mulig negativ påvirkning på miljøet.

               


Teknisk info:
Vekt: 540 g
Overdel: Water-repellent Hydro-Perwanger® leather 1,6 mm
Lining: Gore-Tex® Performance Comfort
Innersåle: La Sportiva Mountain Hiking 5mm
Mellomsåle: Polyurethane foam with anti-abrasion TPU fil
Undersåle: Vibram® Rubber and PU foam lining
Størrelser: 37 – 47,5 (inkl. halvnr.)
Handlekurv