Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountain Hiking » Aequilibrium Hike GTX W’s

Aequilibrium Hike GTX W’s

En ny, lett og komfortabel turskomodell i Aequilibrium-familien.

Aequilibrium Hike GTX® er en ny modell i Aequilibrium-familien, som ligger innen for tur/hiking-kategorien, og er en perfekt støvel for turer i variert terreng.

Overdelen er bygget opp i slitesterk og vannavstøtende syntet, og kommer med Bluesign® sertifiserte Gore-Tex® Extended Comfort, som sørger for at skoen er helt vanntett, samtidig som den har minst mulig negativ innvirkning på miljøet. Den kommer med tå- og helbeskyttelse, og randforsterkning i et robust syntetisk materiale. Skaftet på støvelen kommer også med en liten mansjett øverst, for å holde snø og annen skitt og lort fra å komme ned i støvelen, og skaftet er utstyrt med La Sportiva 3D Flex System, som gjør at støvelen flekser naturlig i ankelleddet når man går i variert terreng, og samtidig sørger for god støtte.

Aequilibrium Hike GTX®s spesielle sålepakken sørger for en perfekt balanse mellom slitestyrke og lav vekt. Sålen er bygget opp med Vibram® gummi som utgjør undersålen på skoen, og som ligger som et skall rundt PU-skummaterialet i mellomsålen som går helt ut i knastene. Dette gir demping på et helt nytt nivå, samtidig som knastene blir mer bevegelige og har enda bedre grep på underlaget.

Den spesielle undersålen gjør også at Aequilibrium Hike GTX®s har eksepsjonelle gåegenskaper, takket være den spesielle Double Heel™-konstruksjonen bak, der store knaster gjør at skoen ruller naturlig i tråkket, og gir støvelen enda bedre grep, og enda bedre bremseegenskaper på vei ned.

Støvelens passform er ergonomisk og gjør at skoen ligger naturlig rundt foten, og er avrundet i kantene på innsiden. Dette fjerner alle luftlommer, som igjen sørger for økt komfort.

Aequilibrium Hike GTX® kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

Lissene er 100 % resirkulerte, og innersålen er laget med 10 % resirkulerte materialer, for å gjøre at skoen har minst mulig negativ påvirkning på miljøet.

               


Teknisk info:
Vekt: 380 g
Overdel: Anti-abrasion and water-repellent fabric
Lining: Gore-Tex® Extended Comfort Bluesign® certified
Innersåle: La Sportiva Mountain Hiking 5mm
Mellomsåle: Polyurethane foam with anti-abrasion TPU film
Undersåle: Vibram® Rubber and PU foam lining
Størrelser: 36 – 42 (inkl. halvnr.)

  Sustainability:
+ Recycled polyester upper
+ 100% recycled laces
+ GORE-TEX Extended Comfort lining Bluesign® Approved
+ La Sportiva Mountain Hiking 5mm footbed with 10% made from recycled material
Handlekurv