Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Kids » Falkon Low GTX

Falkon Low GTX

Lett og komortabel barnesko med Gore-Tex. Like god til tur som til hverdags.

Falkon Low GTX er en lett og komfortabel tur- og fritidssko for barn. Spesielt utviklet for små føtter, med samme ytelse som skoene til de voksne.

Inspirert av La Sportivas tur og terrengløpesko, justert og tilpasset slik at de fungerer optimalt for barn, men med samme egenskaper og ytelse du finner på voksenskoene.

Falkon Low GTX er utstyrt med overdel i ventilert mesh med laminerte forsterkninger og tåbeskyttelse i front. Laminerte forsterkninger sørger for at skoen har riktig fleksibilitet for de små, i tillegg til å holde vekten på skoen nede. Skoen kommer med et hurtigsnøringssystem slik at de minste klarer seg selv, selv om de ikke har lært å knyte skoen enda. Snøresystemet kan demonteres og brukes som vanlige skolisser når junior har lært seg å knyte skoene.

Falkon Low GTX kommer med La Sportivas FriXion® Blue undersåle – en slitesterk gummiblanding som tåler medfarten fra barnelek, enten man er på tur eller leker i skolegården. Akkurat som på voksenmodellen er undersålen utstyrt med med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget.

          


Teknisk info:
Vekt: 215 g
Lining: Gore-Tex® Performance Comfort
Mellomsåle: Memlex EVA
Undersåle: La Sportiva FriXion® Blue
Størrelser: 27 – 40 (Kun hele størrelser)
Handlekurv