Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Climbing » Zenit W’s

Zenit W’s

Komfortabel og ventilert klatresko for nybegynner+, med et moderne og tiltalende utseende som garantert vil skille seg ut i klatreveggen.

Zenit er en komfortabel og ventilert klatresko for nybegynner+, med et moderne og tiltalende utseende som garantert vil skille seg ut i klatreveggen.

Den kommer med syntetisk overdel i strikket materiale med god elastisitet, som gjør at skoen vil legge seg naturlig rundt foten. Overdelen er laget i ett stykke, slik at skoen er satt sammen med minst mulig sømmer som er med på å holde vekten på et minimum. Innersålen i skinn sørger for god komfort gjennom hele økten, og det doble asymmetriske borrelåssystemet gjør at skoen kan låses tett og komfortabelt på foten.

Zenit er utstyrt med LaSpoFlex 1,8 mm mellomsåle som sørger for god støtte hele veien opp, og den kommer med Vibram® XS Grip 4mm undersåle. Den kraftige helen på skoen ligger som en «kopp» bak og sørger for strukturen i skoen, og er laget med friksjonsgummi som gir stor kontaktflate for «heel hooking».

     


Teknisk info:
Vekt: 210 g
Overdel: Syntetisk + innersåle i skinn
Lining: None
Mellomsåle: 1,8mm LaSpoFlex
Undersåle: Vibram® XS Grip 4mm
Størrelser: 33 – 42 (inkl. halvnr.)
Handlekurv