Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Climbing » Testarossa klatresko

Testarossa klatresko

En teknisk klatresko med asymmetrisk lest, omvendt tåbue og sensitiv hælkappe. Konstruert for bratt og overhengende klatring. En myk sko med stor kontaktflate for «umulige» posisjoner.

La Sportivas råeste klatresko noensinne! Testarossa er en videreutvikling av Mirage-prosjektet og har en rekke forbedringer. Testarossa er laget for det ekstreme skyv og hurtighet som moderne ruter og buldere krever. Konstruert først og fremst for bratt og overhengende klatring, men det nye snøresystemet kombinert med den nye Hytrel® mellomsålen i metatarsalbuen gjør den imidlertid også til en overbevisende allrounder. Ekstremt asymmetrisk lest, omvendt tåbue, og mer uavhengig og sensitiv hælkappe gir maksimal friksjonsflate og optimalt skyv i overheng. Skoen er svært myk, slik at litt fotstyrke trenges. Det nye randsystemet gir bedre sensitivitet og større kontaktflate ved «umulige» posisjoner enn noen annen sko. Beregn litt tilvenningstid for å lære den teknikken skoen muliggjør, det er vel anvendt tid. Skoen har middels bred lest og velges litt trang (likt til Miura eller et halvnummer mindre).

For å oppnå optimal sensitivitet og fullt utbytte av metatarsalbuen er fóret i Testarossa veldig tynt. Det tåler dermed ikke hardhendt behandling ved av og påtagning av skoene. Sørg derfor for å løse opp snøringen helt frem i tåpartiet før skoene taes av og på. Slik reduseres slitasjen og man unngår at fóret langs snøringen løsner

          


Teknisk info:
Vekt: 210 g
Overdel: Semsket skinn og mikrofiber
Lining: Tå- og helparti: Pacific , Tunge: Dry Best
Mellomsåle: Hytrel og P3 System
Undersåle: Vibram® XS Grip2 3,5mm
Størrelser: 33 – 45 (inkl. halvnr.)
Handlekurv