Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Climbing » TaRENTula NY

TaRENTula NY

Ny, oppdatert versjon av den populære utleiskoen TaRENTula.

Ny, oppdatert versjon av den populære utleiskoen TaRENTula. Skoen kommer med rask og funksjonell dobbel borrelås. Den har en nøytral form som gjør at den passer alle typer føtter.

Den nye utgaven kommer med knapper på stroppene bak for raskere paring når klatreøkten er unnagjort, slik at dere som jobber på senteret eller i klubben kan bruke tid på andre ting enn å pare sko. La Sportiva har videreført nummermerkingen bak slik at det er lett å finne sin størrelse både etter euro- og US-størrelse. Den nye utgaven er nå tilgjengelig helt opp til størrelse 50.

Overdelen kommer i slitesterkt, semsket skinn, og det asymmetriske borrelåssystemet gjør at skoen sitter tett og komfortabelt på foten. Den svetteabsorberende tungen er designet for lange innendørsøkter, og består to deler som sørger for at skoen både sitter perfekt på foten, og at de ikke oppstår folder.

TaRENTula kommer med ekstra tykk La Sportiva FriXion® Black 5 mm-undersåle som sørger for godt grep og slitestyrke, og LaSpoFlex 1,8mm-mellomsåle sørger for god støtte hele veien opp.

     


Teknisk info:
Vekt: 250 g
Overdel: Semsket skinn
Lining: Pacific in the front
Mellomsåle: LaSpoFlex 1,8 mm i full lengde
Undersåle: La Sportiva FriXion® Black 5mm
Størrelser: 34 – 50 (inkl. halvnr.)
Handlekurv