Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Climbing » TaRENTula JR

TaRENTula JR

Utleie sko for tenåringer og yngre klatrere, som sørger for å ikke hemme den naturlige veksten i foten.

Kun tilgjengelig for forhåndssalg/bestillingsvare

TaRENTula JR er en junior utgave av den populære utleieskoen. Et perfekt alternativ for klubber og klatresenter som innvier nye, unge klatrere til sporten.

Den kommer med overdel i semsket skinn. Tynne og myke materialer sørger for god fleksibilitet for de lettere klatrerne som igjen sørger for økt komfort. Overdelen kommer med stretch og et singel borrelåssystem som gjør det lett å ta av og på skoen, samtidig som den sitter låst på foten.

Skoen kommer med knapper på stroppene bak for raskere paring når klatreøkten er unnagjort, slik at dere som jobber på senteret eller i klubben kan bruke tid på andre ting enn å pare sko. Den kommer også med nummermerkingen bak slik at det er lett å finne sin størrelse både etter euro- og US-størrelse.

Den tykke 5 mm undersålen sørger for god slitestyrke, samtidig som fraværet av mellomsåle gjøre at skoen oppleves som myk å bruke.

TaRENTula JR er designet for å ikke hemme den naturlige veksten i foten, og sørge for god balanse mellom ytelse og komfort, slik at klatringen fortsatt skal være lystbetont.


Teknisk info:
Vekt: 130 g
Overdel: Semsket skinn
Lining: None
Mellomsåle: None
Undersåle: La Sportiva FriXion® Black 5mm
Størrelser: 26 – 36 (kun hele størrelser)
Farge LA

Storrelse LA Fottoy

, , , , , , , , , ,

Handlekurv