Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Climbing » Katana Laces

Katana Laces

Denne lissevarianten av den kjente Katana-modellen byr på alle de samme tekniske egenskapene som originalen, men med flere tillegg som P3®, og en konstruksjon som gir skoene helt spesielle pusteegenskaper, samtidig som den beholder den presise strukturen.

Katana Lace er en lisseversjon av den kjente Katana-modellen. I tillegg til alle de samme enestående og multifunksjonelle egenskapene som navnebroren, kommer lisseversjonen med enda flere tekniske egenskaper løfter ytelsen opp enda et hakk.

Den kommer med La Sportivas P3-system som sørger for at skoen beholder formen over tid. Skoens innovative konstruksjon, der fôret festes mellom skinnoverdelen og gummiranden gir den både de strukturelle fordelene til en klatresko med fôr og presisjonen til en klatresko uten fôr.

Tungen er laget med et mykt og ventilert materiale, og lissesystemet legger til rette for optimal regulering av volum, som sammen sørger for at skoen sitter perfekt på foten.

Vibram® XS Edge 4mm-undersåle sørger for ypperlig grep og slitestyrke, og LaSpoFlex 1,1mm og La Sportivas P3-system gir skoen god støtte og sørger for at at den beholder formen over tid.

          


Teknisk info:
Vekt: 250 g
Overdel: Semsket skinn og mikrofiber
Lining: Pacific
Mellomsåle: 1,1mm LaSpoFlex i full lengde
Undersåle: Vibram® XS Edge 4mm
Størrelser: 34 – 46 (inkl. halvnr.)

Handlekurv