Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Approach » TX2 Evo Leather Ws

TX2 Evo Leather Ws

En lett og komfortabel sko for tekniske anmarsjer og til bruk i cragget, med overdel i semsket skinn.

TX 2 Evo Leather er en lett og komfortabel sko for tekniske anmarsjer og til bruk i cragget, med overdel i semsket skinn som gjør at skoen sitter tett og komfortabelt på foten.

TX 2 Evo: renew, reuse, resole

TX 2 Evo kommer med overdel i semsket skinn og kommer med PU-Tech Lite™ beskyttelse foran og bak. Den kommer med «non-slip» mesh fôr, og er uytstyrt med Ortholite® Hybrid Approach 4 mm innersåle, laget med delvis resirkulerte materialer. Skoen er utstyrt med C2 – Combo Cord™ som lar deg feste skoen sammen og feste de til selen, slik at du raskt kan bytte fra klatresko til anmarsj når du kommer til toppen av ruten.

Skoen kommer med La Sportivas patenterte Mythos Lacing System der snøringen går rundt hele skoen, slik at skoen låses presist på foten, og lissene er 100 % resirkulerte.

Mellomsålen består av delvis resirkulert, komprimert EVA med TPU kile i midten for stabilitet, og Resole Platform for enklere resåling av skoen. TX 2 Evo Leather er utstyrt med Vibram® Idrogrip undersåle med «climbing zone» i front for enestående grep på underlaget.

          


Teknisk info:
Vekt: 330 g
Ovedel: Semsket skinn
Lining: Non-slip mesh
Innersåle: Ortholite® Hybrid Approach 4mm
Mellomsåle: Resirkulert komprimert EVA
Undersåle: Vibram® Idrogrip
Størrelser: 36 – 42 (inkl. halvnr.)

Handlekurv