Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Approach » TX Guide

TX Guide

En lett, teknisk, komfortabel og presis anmarsjsko. Perfekt for turer i krevende terreng, med tekniske partier der grep er essensielt.

Kun tilgjengelig for forhåndssalg/bestillingsvare

TX Guide er en lett, teknisk, komfortabel og presis anmarsjsko. Perfekt for turer i krevende terreng, med tekniske partier der grep er essensielt.

TX Guide har en passform som hjelper deg presist over på stortå, inspirert av passformen man finner i klatresko. Dette sørger for at man får utnyttet maks styrke ved vertikale partier og klyv.

TX Guide kommer med syntetisk overdel i svært slitesterk mesh, med mikrofiber og TPU-forsterkning. Randbeskyttelsen i PU-Tech Lite™ sørger for ekstra god beskyttelse i krevende terreng. Innvendig kommer skoen med ventilert «Non Slip»-mesh, og Ortholite® Hybrid 4 mm innersåle, i delvis resirkulerte materialer. Den kommer med et presist, asymmetrisk lissesystem som sørger for perfekt volumjustering, 100 % resirkulerte.

Mellomsålen er bygget opp med komprimert EVA og TPU. Den kommer med en undersåle som kombinerer to av Vibram®s beste gummiblandinger, med Vibram® IdroGrip i front og MegaGrip bak. Et perfekt kompromiss mellom grep, slitestyrke og beskyttelse i skarpt og variert terreng.

               


Teknisk info:
Vekt: 350 g
Overdel: Highly abrasion resistant Mesh+ microfiber reinforcements + TPU reinforcements + PU-Tech Lite™ rand
Lining: Non slip, breathable mesh
Innersåle: Ortholite® Hybrid Approach 4mm
Mellomsåle: Komprimert EVA
Undersåle: Vibram® IdroGrip + MegaGrip
Størrelser: 37 – 47,5 (inkl. halvnr.)
Handlekurv